Ja kupuje w złotym kłosie kukurydziany chleb ale ma domieszke pszennej mąki 10% tyle ze ja już nie jestem na ostrej diecie bezglutenowej moge troszke podjadac
[quote=gość: renata3] Ja kupuje w złotym kłosie kukurydziany chleb ale ma domieszke pszennej mąki 10% tyle ze ja już nie jestem na ostrej diecie bezglutenowej moge troszke podjadac [/quote]
[quote=Lukaszz] Szanowni,
proszę o informację czy w Myślenicach kupię chleb bezglutenowy ? [/quote]
Niestety nie . Mąkę do wypieku takowego kupisz w Kurdeszu .Ewentualnie wszystko w sklepach internetowych .
[quote=gość: bezglutenowiec] Lukaszz napisał/a:Szanowni,proszę o informację czy w Myślenicach kupię chleb bezglutenowy ? Niestety nie . Mąkę do wypieku takowego kupisz w Kurdeszu .Ewentualnie wszystko w sklepach internetowych . [/quote]
[quote=gość: Anka7] gość: bezglutenowiec napisał/a: Lukaszz napisał/a:Szanowni,proszę o informację czy w Myślenicach kupię chleb bezglutenowy ? Niestety nie . Mąkę do wypieku takowego kupisz w Kurdeszu .Ewentualnie wszystko w sklepach internetowych .
[quote=gość: renata3] Ja kupuje w złotym kłosie kukurydziany chleb ale ma domieszke pszennej mąki 10% tyle ze ja już nie jestem na ostrej diecie bezglutenowej moge troszke podjadac [/quote]
Zmień lekarza . Nie można być trochę na diecie . To tak jakbyś była trochę w ciąży !
[quote=gość: pip] Chleb bezglutenowy na pewno jest w Kurdeszu, ostatnio jak robiłam zakupy to widziałam kartkę na oknie, że go polecają. [/quote]
Szkoda tylko ,że w proszku do upieczenia !
Szanowni,
proszę o informację czy w Myślenicach kupię chleb bezglutenowy ?
Niestety tylko Kraków. Był sklep na osiedlu ale zlikwidowany.
tak w domu chleba
bezglutenowy w domu chleba?? Jakiej firmy?
kiedyś był w domu chleba ale juz nie sprzedają
Nie mam pojęcia, ale polecam blog: http://www.natchniona.pl dla bezglutenowców przepisy :)
Czy naprawdę w mieście liczącym ponad 20 tys mieszkańców, nie kupi się chleba bezglutenowego ?
A co to jest i na co to Tobie.?
Czy wogóle w Myślenicach są miejsca gdzie można kupić żywność bezlglutenową ?
Ja kupuje w złotym kłosie kukurydziany chleb ale ma domieszke pszennej mąki 10% tyle ze ja już nie jestem na ostrej diecie bezglutenowej moge troszke podjadac
A czy u Sidora można kupić takie pieczywo ?
To nie jest chleb bezglutenowy
[quote=Lukaszz] Szanowni,
proszę o informację czy w Myślenicach kupię chleb bezglutenowy ? [/quote]
Niestety nie . Mąkę do wypieku takowego kupisz w Kurdeszu .Ewentualnie wszystko w sklepach internetowych .
[quote=gość: bezglutenowiec] Lukaszz napisał/a:Szanowni,proszę o informację czy w Myślenicach kupię chleb bezglutenowy ? Niestety nie . Mąkę do wypieku takowego kupisz w Kurdeszu .Ewentualnie wszystko w sklepach internetowych . [/quote]
Znasz jakiś ?
[quote=gość: Anka7] gość: bezglutenowiec napisał/a: Lukaszz napisał/a:Szanowni,proszę o informację czy w Myślenicach kupię chleb bezglutenowy ? Niestety nie . Mąkę do wypieku takowego kupisz w Kurdeszu .Ewentualnie wszystko w sklepach internetowych .
Znasz jakiś ? [/quote]
bezgluten , balviten
Zmień lekarza . Nie można być trochę na diecie . To tak jakbyś była trochę w ciąży !
Chleb bezglutenowy na pewno jest w Kurdeszu, ostatnio jak robiłam zakupy to widziałam kartkę na oknie, że go polecają.
mąka w krakowie, a wypiek w domu, w piekarniku - lub w piecu chlebowym. Pozdrawiam!!!
[quote=gość: pip] Chleb bezglutenowy na pewno jest w Kurdeszu, ostatnio jak robiłam zakupy to widziałam kartkę na oknie, że go polecają. [/quote]
Szkoda tylko ,że w proszku do upieczenia !
Nie tylko w proszku, mają też chleb i bułki, nie wiem tylko czy zawsze są.
No to już coś ! Widać postępy . Szkoda ,ze te gotowe chleby i bułki nie są świeżo pieczone tylko paczkowane .Najlepszy jednak upieczony w domu .
już niebawem będzie możliwość zakupu produktów bezglutenowych w punkcie koło policji
[quote=gość: ania g] już niebawem będzie możliwość zakupu produktów bezglutenowych w punkcie koło policji [/quote]
Świeży chleb będzie ?
niestety nie. mąka i proszek do pieczenia bezglutenowy i ewentualnie do wglądu fajna książka z przepisami :)
w ogłoszeniach 'sprzedam' moja oferta napisana z konta kolegi :) -bo posiadam już troszkę asortymentu