to w domu prywatnym jest? nie widzialam nigdy, a wiesz może jak jest otwarty? bedę wdzięczna za informacje, cobym całe miasto nie targała, żeby klamkę pocalować
oj myślący przesadzasz, może jestem leniwa, ale z pewnością nie nieporadna :) inaczej spała bym pod zmiętą pościelą a tak wpadłam na pomysł, zapytałam, Ty mi odpowiedziałeś i jest po sprawie.
I proszę nie generalizuj, nie wszystkie gospodynie są takie jak ja, nie obrażaj i normalnie teraz ja jestem zniesmaczona. I jeszcze powiedz mi że nie mam racji.
mam odruch wymiotny na widok żelazka, chętnie zmaglowała bym choć ścierki, ręczniki i pościel,
Jest, z tyłu bloku nr 8 na REJA obok sklepu mięsnego Szlachetki.
to w domu prywatnym jest? nie widzialam nigdy, a wiesz może jak jest otwarty? bedę wdzięczna za informacje, cobym całe miasto nie targała, żeby klamkę pocalować
A targaj całe miasto. Nic mi nie zrobisz, "jestem ze wsi, to widać słychać i czuć".
Klamki do całowania - be!!!
Anula zlituj sie . jak Ci sie nie chce d... ruszyć to sobie przynajmniej wyGOOGLUJ. Na komputerze sie widze troszke znasz.
http://www.google.pl/webhp?source=search_app#hl=pl&output=search&sclient=psy-ab&q=magiel+my%C5%9Blenice+reja&oq=magiel+my%C5%9Blenice+reja&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=hp.12...1938.12908.1.14807.21.15.0.6.6.0.507.2353.0j14j5-1.15.0...0.0.V3UGUQ1AF6s&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=6e295a7e80fcb194&biw=1600&bih=1085
Normalnie jestem zniesmaczony nieporadnością naszych gospodyń. I jeszcze powiedz że nie mam racji.
oj myślący przesadzasz, może jestem leniwa, ale z pewnością nie nieporadna :) inaczej spała bym pod zmiętą pościelą a tak wpadłam na pomysł, zapytałam, Ty mi odpowiedziałeś i jest po sprawie.
I proszę nie generalizuj, nie wszystkie gospodynie są takie jak ja, nie obrażaj i normalnie teraz ja jestem zniesmaczona. I jeszcze powiedz mi że nie mam racji.
Dzieki za info ;)