O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
Inwestor nie ma kasy. Może gdyby Kraków dostał euro, to może by sie sprężył, ale to tylko może.
Szkoda, że został zmieniony termin a co by było gdyby zostały wogóle odwołane więc już lepiej, że termin zmieniony.
A na ten weekend powinni postawić prowizoryczną scenę i zrobić dyskotekę chociaż.
dyskotekę na deszczu ? inteligentny jesteś ...
[quote]dyskotekę na deszczu ? inteligentny jesteś ...[/quote] A coś królewnie przeszkadza? Fryzurka się zniszczy? Oj jak mi szkoda. Nikt ci nie każe iść.
Poza tym skąd wiesz czy będzie deszcz czy nie???
Widziałam plakaty po Myślenicach Dyskoteka na Schodkach ale nie wiem jaki termin.
Inwestor nie ma kasy. Może gdyby Kraków dostał euro, to może by sie sprężył, ale to tylko może.
Szkoda, że został zmieniony termin a co by było gdyby zostały wogóle odwołane więc już lepiej, że termin zmieniony.
A na ten weekend powinni postawić prowizoryczną scenę i zrobić dyskotekę chociaż.
dyskotekę na deszczu ? inteligentny jesteś ...
[quote]dyskotekę na deszczu ? inteligentny jesteś ...[/quote]
A coś królewnie przeszkadza? Fryzurka się zniszczy? Oj jak mi szkoda. Nikt ci nie każe iść.
Poza tym skąd wiesz czy będzie deszcz czy nie???
Widziałam plakaty po Myślenicach Dyskoteka na Schodkach ale nie wiem jaki termin.