Witam. Nie wiecie, gdzie w pobliżu są dość tanie korty tenisowe i gdzie da się grac? Na Dąbrowskiego "mączka" kosztuje 20 zł... Na zarabiu fajne korty ale też dość drogo - 18 zl. Ile kosztuje w Telefonice? Są gdzieś indziej?
Co do tenisa...miałby ktoś ochote zagrać z osobą początkującą? Na razie kiepsko sobie radze, ale nikt się z tym nie urodził ;)a ja nie mam z kim poćwiczyć.
Aneta, 21
Jeszcze jest trener Arek. Dość dużo dzieci do niego chodzi, ale też dorośli.
Gra na telefonice. Numer 506 538 081
Gram już u niego rok i naprawdę jest przyjemnie a i widzę postępy
Z tego co mi wiadomo to w Drogini pewien Pan posiada przy domu kort tenisowy i wynajmuje go chętnym, którzy chcieli by pograć. Niestety nie wiem ile bierze za godzinę wynajmu.
Witam. Nie wiecie, gdzie w pobliżu są dość tanie korty tenisowe i gdzie da się grac? Na Dąbrowskiego "mączka" kosztuje 20 zł... Na zarabiu fajne korty ale też dość drogo - 18 zl. Ile kosztuje w Telefonice? Są gdzieś indziej?
w telefonice jak chodzilam na treningi placilo sie 35 zlotych :/ wiec uwiez mi korty za Zarabiu sa naprawde taniutkie :)
Jeśli masz ochotę podjechać to we Mszanie dolnej w pensjonacie Szczebel kort asfalt 7 zł/h mączka ceglana 14zł/h
Co do tenisa...miałby ktoś ochote zagrać z osobą początkującą? Na razie kiepsko sobie radze, ale nikt się z tym nie urodził ;)a ja nie mam z kim poćwiczyć.
Aneta, 21
hej,
czy w Myślenicach są kryte korty tenisowe? Niewiele wiem o okolicach niestety :)
Korty tenisowe kryte w Myślenicach tylko w telefonice ale drogo ponad trzydzieści złotych godzina
Czy w Myślenicach jest ktoś kto uczy gry w tennis?
Kiedyś uczył p. Andrzej Kołodziejczyk. Ma własny kort na ul. Dąbrowskiego. Może jeszcze uczy?
Lekcje daje też Pan Mikołajczyk albo Pan Maciek Kozieł najlepiej podejdź sobie na korty na zarabiu tam się dowiesz wszystkiego
A nie wiecie ile kosztuje jedna lekcja tenisa??
POLECAM PANA KAMILA ŚCIBORA
Trenuję z Damianem Bessem. Młody, bardzo kompetentny trener, sam zresztą bardzo dobrze gra. Dotychczas jestem na prawdę zadowolony
Jeszcze jest trener Arek. Dość dużo dzieci do niego chodzi, ale też dorośli.
Gra na telefonice. Numer 506 538 081
Gram już u niego rok i naprawdę jest przyjemnie a i widzę postępy
Dzień dobry, czy ktoś ma może jakiś numer kontaktowy na korty w Myślenicach lub okolicy które są już otwarte??
721 155 977 Rezerwacja kortów.
Z tego co mi wiadomo to w Drogini pewien Pan posiada przy domu kort tenisowy i wynajmuje go chętnym, którzy chcieli by pograć. Niestety nie wiem ile bierze za godzinę wynajmu.
Ostatnio placilismy mu 10 zl za 2 h.
No właśnie słyszałem ze dużo nie bierze tylko tyle żeby mu się zwróciło utrzymanie kortu i oświetlenia.
i do tego piękny widok z kortu :)
Jaki ten kort w drogini?