wczoraj te wasze slangi i melanze robily awanture w samym centrum! ile to jeszcze potrwa? odkad otworzyli ten jak to mowia klub pod kurdeszem co weekend strach tamtedy przechodzic! gdzie policja zeby sie za nich zabrac
wczoraj te wasze slangi i melanze robily awanture w samym centrum! ile to jeszcze potrwa? odkad otworzyli ten jak to mowia klub pod kurdeszem co weekend strach tamtedy przechodzic! gdzie policja zeby sie za nich zabrac
mysleniczaninzdziada napisał/a:wczoraj te wasze slangi i melanze robily awanture w samym centrum! ile to jeszcze potrwa? odkad otworzyli ten jak to mowia klub pod kurdeszem co weekend strach tamtedy przechodzic! gdzie policja zeby sie za nich zabracto siedz w domu jak ci strach niepozwala i tyle .
to zacznijcie zachowywac sie jak ludzie nie jak zwierzeta w centrum miasta... skonczyly sie mrozy i juz wieczorami zjezdza sie tam "towarzystwo"... kto na to zezwala? pies nie moze zasnac co dopiero czlowiek, a mieszkajacy w okolicy tylko rozmawiaja o tym przez caly tydzien - nawet w weekend nie mozna odpoczac bo tak wrzeszczycie cala noc. nie mozecie siedziec na dole? trzeba wychodzic na zewnatrz i wrzeszczec do 3 rano?
myślenicznie oczekujesz interwencji policji a od czego jest straż miejska? w jednym z wątków jej broniłeś a tu widzisz nawet im sie nie chce interweniować tylko teraz nie wiem czy do nich telefonowałeś ale tak czy siak obiboki z nich i tyle
myślenicznie oczekujesz interwencji policji a od czego jest straż miejska? w jednym z wątków jej broniłeś a tu widzisz nawet im sie nie chce interweniować tylko teraz nie wiem czy do nich telefonowałeś ale tak czy siak obiboki z nich i tyle
chyba trochę mylisz wątki. pisałem o młodzieży która zwierzęce krzyki rozprzestrzenia do godzin rannych w weekend a nie o skutecznosci policji czy strazy miejskiej...
Gdzie są najlepsze meiscówy na melanż ?
A co to jest "meiscówa" ? A co to jest melanż ?
Miejscówa jest to miejsce gdzie można spokojnie sobie impreze zrobić! A impreza to tak zwany melanż !
Mnie ostatnio poniósł melanż na likwidowanym targu, ale przyjechała straż miejska ;)
No to już mi coś wyjaśnia . Wracając do tematu interesuje Cię coś pod "chmurką" czy raczej zadaszone , ewentualnie zadaszone i ze ścianami ?
Taaa, wczoraj po takim "melanżu" pewien "sportsman" mierzył się na Zarabiu z rowerem:-D
to siedz w domu jak ci strach niepozwala i tyle .
to zacznijcie zachowywac sie jak ludzie nie jak zwierzeta w centrum miasta... skonczyly sie mrozy i juz wieczorami zjezdza sie tam "towarzystwo"... kto na to zezwala? pies nie moze zasnac co dopiero czlowiek, a mieszkajacy w okolicy tylko rozmawiaja o tym przez caly tydzien - nawet w weekend nie mozna odpoczac bo tak wrzeszczycie cala noc. nie mozecie siedziec na dole? trzeba wychodzic na zewnatrz i wrzeszczec do 3 rano?
chyba trochę mylisz wątki. pisałem o młodzieży która zwierzęce krzyki rozprzestrzenia do godzin rannych w weekend a nie o skutecznosci policji czy strazy miejskiej...
To jest tak zwana ciemna strona melanżu :) ;)
a jakiś fajny opuszczony budynek do sesji ?? ktoś ma coś sprawdzonego
może trochę odeszłem od tematu ale jestem tylko
ciekawy czy ktoś tam interweniował policja czy straż miejska?