Wilkołek z Jawornika świetny facet jest tani i przyjedzie na miejsce
To miałeś szczęście, krzysztofie66. Bo ja mam jak najgorsze zdanie o firmie tego pana. Kiedyś naprawiał mi (on albo jego pracownik, nie pamiętam) pralkę. Miały być wymienione łożyska na nowe i myślałem, że nowe zostały założone. Okazało się, że nie do końca były nowe, bo po jakiś dwóch miesiącach pralka tłukła się jak przed "naprawą". Zapłaciłem 200zł.
Więc zadzwoniłem do tego koło domu rzemiosła, nad optykiem, ale gość nie kwapił się z przyjazdem (mieszkam w Myślenicach). W efekcie olałem naprawę i kupiłem nową.
krzysztof66 napisał/a:Wilkołek z Jawornika świetny facet jest tani i przyjedzie na miejsceTo miałeś szczęście, krzysztofie66. Bo ja mam jak najgorsze zdanie o firmie tego pana. Kiedyś naprawiał mi (on albo jego pracownik, nie pamiętam) pralkę. Miały być wymienione łożyska na nowe i myślałem, że nowe zostały założone. Okazało się, że nie do końca były nowe, bo po jakiś dwóch miesiącach pralka tłukła się jak przed "naprawą". Zapłaciłem 200zł.
Więc zadzwoniłem do tego koło domu rzemiosła, nad optykiem, ale gość nie kwapił się z przyjazdem (mieszkam w Myślenicach). W efekcie olałem naprawę i kupiłem nową.
Kaper napisał/a:krzysztof66 napisał/a:Wilkołek z Jawornika świetny facet jest tani i przyjedzie na miejsceTo miałeś szczęście, krzysztofie66. Bo ja mam jak najgorsze zdanie o firmie tego pana. Kiedyś naprawiał mi (on albo jego pracownik, nie pamiętam) pralkę. Miały być wymienione łożyska na nowe i myślałem, że nowe zostały założone. Okazało się, że nie do końca były nowe, bo po jakiś dwóch miesiącach pralka tłukła się jak przed "naprawą". Zapłaciłem 200zł.
U mnie był akurat szef i też miałem wymieniane łożyska i nic po zatym,i pralka chodzi już około 2 lat a zapłaciłem 150 a teraz jak padnie kupie nową,Pozdrawiam
OK... słuchajcie. Na tym forum panuje jakiś dziwny zwyczaj, gdzie nawet jeśli ktoś napisze do mnie na priv. to i tak nie dostaję mailowego powiadomienia, żebym sobie zaglądnął tutaj przeczytać te wiadomość, a zapytań dotyczących fachowca od pralek jest multum i czekacie potem po kilka(naście) dni na kontakt z mojej strony - dla tego zostawiam tutaj swój prywatny adres e-mail:
rxtx(a)poczta.fm. Zamiast (a) oczywiście należy wpisać znak @.
Piszcie bezpośrednio na ten adres. Uwaga: to nie ja naprawiam ten sprzęt. Generalnie facet specjalizuje się w całym AGD: pralki, lodówki, zmywarki, itd. DO tego na pewno jest autoryzowanym przedstawicielem serwisu jednego lub kilku producentów. U mnie naprawiał kilka rzeczy i po prostu robi to rewelacyjnie, a sprzęt potem działa długo i bezproblemowo. Do tego robi to uczciwie tak, żeby zarobić ale nie zedrzeć z człowieka ostatniej koszuli. Polecam go bez mrugnięcia okiem.
P.S. Na ok 100 zapytań o numer telefonu do tego gościa nie otrzymałem ani jednego maila zwrotnego, żeby komuś coś nie pasowało po naprawie... To chyba najlepsza reklama ? ;-)
O samodzielnym sposobie wymiany łożysk niestety nie znalazłem. O naprawie programatora lub wymiany grzałki, też nie... Zatem jak ktoś się nie czuje na siłach, a chce mieć to dobrze zrobione, to polecam skorzystać z usług sprawdzonego fachowca... :-)
Jak w tytule,gdzie w Myślenicach znajdę punkt gdzie naprawiają pralki automatyczne?
znam pana który naprawia pralki jak chcesz mogę podać nr :)
unikaj jak ognia tego na osiedlu, w domie rzemiosla.
Ja chcę te namiary... Thx;-)
Wilkołek z Jawornika świetny facet jest tani i przyjedzie na miejsce
To miałeś szczęście, krzysztofie66. Bo ja mam jak najgorsze zdanie o firmie tego pana. Kiedyś naprawiał mi (on albo jego pracownik, nie pamiętam) pralkę. Miały być wymienione łożyska na nowe i myślałem, że nowe zostały założone. Okazało się, że nie do końca były nowe, bo po jakiś dwóch miesiącach pralka tłukła się jak przed "naprawą". Zapłaciłem 200zł.
Pralka to wydatek ok 1 tyś zł.
Kup z gwarancją na 5 lat obojętne jakiej firmy i jak po pięciu latach się zepsuje po prostu kup nową.
U mnie był akurat szef i też miałem wymieniane łożyska i nic po zatym,i pralka chodzi już około 2 lat a zapłaciłem 150 a teraz jak padnie kupie nową,Pozdrawiam
http://ogloszenia.miasto-info.pl/inne/8695,naprawa-zmywarek-krakow-12-398-41-54.html
czy móglbym prosić namiary na tego Pana padła mi własnie pralka
Witam,
pilnie poszukuję osoby, która zajmuje się naprawą pralek Whirlpool -fachowca
Pan Simsak w domu rzemiosła w Myślenicach ostatnio naprawiał mi trudna pralkę Gorenye i swietnie sobie poradził daje gwarancje na naprawę
Dziękuję za namiary :)
Gdyby ktoś chciał na prawdę porzadnego fachowca, to moge polecić. O szczegoly pisac na priv.
Pilnie poszukuję kogoś kto poradzi sobie z pralką candy... Przestała grzać wodę...
Bardzo proszę o namiary na kogoś, kto szybko naprawi mi pralkę Beko.
Podnoszą! Potrzebuję fachowca który przyjedzie na miejsce. Proszę o nr tle. Dzięki
OK... słuchajcie. Na tym forum panuje jakiś dziwny zwyczaj, gdzie nawet jeśli ktoś napisze do mnie na priv. to i tak nie dostaję mailowego powiadomienia, żebym sobie zaglądnął tutaj przeczytać te wiadomość, a zapytań dotyczących fachowca od pralek jest multum i czekacie potem po kilka(naście) dni na kontakt z mojej strony - dla tego zostawiam tutaj swój prywatny adres e-mail:
Piszcie bezpośrednio na ten adres. Uwaga: to nie ja naprawiam ten sprzęt. Generalnie facet specjalizuje się w całym AGD: pralki, lodówki, zmywarki, itd. DO tego na pewno jest autoryzowanym przedstawicielem serwisu jednego lub kilku producentów. U mnie naprawiał kilka rzeczy i po prostu robi to rewelacyjnie, a sprzęt potem działa długo i bezproblemowo. Do tego robi to uczciwie tak, żeby zarobić ale nie zedrzeć z człowieka ostatniej koszuli. Polecam go bez mrugnięcia okiem.
P.S. Na ok 100 zapytań o numer telefonu do tego gościa nie otrzymałem ani jednego maila zwrotnego, żeby komuś coś nie pasowało po naprawie... To chyba najlepsza reklama ? ;-)
Pozdrawiam.
Prośba do adminów, żeby ten temat "podwiesili" na stronie głównej, bo maile przychodzą czasami po dwa dziennie. Zatem jest spory ruch w tym temacie.
Dobry serwis, sama z niego korzystałam. Dużo tę piszą jak z samego sobie poradzić !!
http://www.pogotowie-agd.pl/blog/jak-usunac-brzydki-zapach-z-pralki/
O samodzielnym sposobie wymiany łożysk niestety nie znalazłem. O naprawie programatora lub wymiany grzałki, też nie... Zatem jak ktoś się nie czuje na siłach, a chce mieć to dobrze zrobione, to polecam skorzystać z usług sprawdzonego fachowca... :-)
Ponieważ jest sporo zapytań ponawiam prośbę - Piszcie o kontakt na maila:
Ma ktoś numer do Pana Simsaka? bardzo proszę o wiadomość na priv