O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
kotek napisał/a:Jeden grasuje w okolicach COOPERA!!!Ten wilk jest w miarę łagodny on tylko na kaczki poluje :-D
Ale czasem bywa agresywny - AKCJA!!!
Czyli "nasze" wilki są na bierząco, zaczął się nowy sezon "Gry O Tron".
winter is coming...
W (na) Kornatce zostały zagryzione dwa psy na granicy z Czasławiem - prawda to?
Tak są wilki w okolicach brzezowej osieczany , ukleina , kamiennik, łysina.
I jak wygląda sprawa z wilkami w Myślenicach. Chciałabym iść do lasu na jakiś spacerek i niekoniecznie ostatni
A czy słyszałeś aby wilki zaatakowały gdzieś człwieka? ja widziałem niedawno wilka w okolicy Kudłaczy przebiegł nie zwracając na mnie uwagi
Powrócił też wilcór z okolic COOPERA - teraz jest szkolony - zna dobrze KRAKÓW!!!
Wilki istniały tu od dawien dawna, są w górach gatunkiem macierzystym tj. misie. Człowiek zawinił i mam pewne wątpliwości co jest bardziej groźne: wilki czy sam człowiek.
Dorzynanie watahy trwa,pozdrowienia dla cenzora.
Ale czasem bywa agresywny - AKCJA!!!
winter is coming...
W (na) Kornatce zostały zagryzione dwa psy na granicy z Czasławiem - prawda to?
Tak są wilki w okolicach brzezowej osieczany , ukleina , kamiennik, łysina.
I jak wygląda sprawa z wilkami w Myślenicach. Chciałabym iść do lasu na jakiś spacerek i niekoniecznie ostatni
A czy słyszałeś aby wilki zaatakowały gdzieś człwieka? ja widziałem niedawno wilka w okolicy Kudłaczy przebiegł nie zwracając na mnie uwagi
Powrócił też wilcór z okolic COOPERA - teraz jest szkolony - zna dobrze KRAKÓW!!!
Wilki istniały tu od dawien dawna, są w górach gatunkiem macierzystym tj. misie. Człowiek zawinił i mam pewne wątpliwości co jest bardziej groźne: wilki czy sam człowiek.
Dorzynanie watahy trwa,pozdrowienia dla cenzora.