Hej,
w przyszłym roku wychodzę za mąż, i coraz częściej zastanawiam się z moim narzeczonym nad piosenką na pierwszy taniec, na pewno chcę żeby to była polska piosenka.
Macie jakieś propozycje ?.
Co sądzicie o piosence "Jesteś moim niebem" zespołu 4You ?
byle nie "Rycz mała rycz " albo " Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść " a najgorsze "Nie mogę Ci wiele dać bo sam nie wiele mam " .....pawcio napisał/a:paulina ignasiak "już wiem że od dziś"To jest wg.mnie piękne ale tylko na pierwszy taniec weselny . Na kolejne rocznice już się nie nadaje .
tak tylko na pierwszy taniec weselny mimo że piękna to nuta na inne uroczystości i okazje już się ona tak nie wpisuje
Dziwne, wychodzisz za mąż i nie macie z narzeczonym jakiejś ulubionej piosenki? Pierwszy taniec jest Wasz i tylko Wasz, wybierzecie piosenkę, która obojgu Wam się podoba i z która macie jakieś wspomnienia. Śmieszne pytanie
Mamy takie piosenki,ale one nie za bardzo pasują na pierwszy taniec...
anula napisał/a:
Dziwne, wychodzisz za mąż i nie macie z narzeczonym jakiejś ulubionej piosenki? Pierwszy taniec jest Wasz i tylko Wasz, wybierzecie piosenkę, która obojgu Wam się podoba i z która macie jakieś wspomnienia. Śmieszne pytanie
Mamy takie 2 piosenki,ale one nie za bardzo pasują na pierwszy taniec...więc szukam czegoś innego...
Szukacie piosenek na pierwszy taniec. To zobaczcie też z drugiej strony - które utwory w żadnym wypadku nie powinny zabrzmieć na weselu. Będziecie zaskoczeni.
Ja na razie przygotowuję się do pierwszego tańca i piosenki nie wybraliśmy, to dopiero podstawy (szkoła AT w Krakowie ale kiedy przyjdzie wybierać to wiem, że łatwo nie będzie...
Hej,
w przyszłym roku wychodzę za mąż, i coraz częściej zastanawiam się z moim narzeczonym nad piosenką na pierwszy taniec, na pewno chcę żeby to była polska piosenka.
Macie jakieś propozycje ?.
Co sądzicie o piosence "Jesteś moim niebem" zespołu 4You ?
ee tam . Macie rok czasu nauczcie się porządnie KAZACZOKA to się z wrażenia wszystkim dziewczynom na weselu fiszbiny w biustonoszach wyprostują !
Witaj,proponuje tylko Tornro,kładzie na kolana dla starszych i młodych Polecam
Zobacz na to: http://www.youtube.com/watch?v=Pau6x-apEUk i jeszcze to: http://www.youtube.com/watch?v=IphX9tXjiHE
paulina ignasiak "już wiem że od dziś"
"Moja dumka" - Marek Tranda
"Ona i on" - IRA
byle nie "Rycz mała rycz " albo " Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść " a najgorsze "Nie mogę Ci wiele dać bo sam nie wiele mam " .....
byle nie "Rycz mała rycz " albo " Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść " a najgorsze "Nie mogę Ci wiele dać bo sam nie wiele mam " .....
To jest wg.mnie piękne ale tylko na pierwszy taniec weselny . Na kolejne rocznice już się nie nadaje .
http://www.youtube.com/watch?v=0094iS_sx28
tak tylko na pierwszy taniec weselny mimo że piękna to nuta na inne uroczystości i okazje już się ona tak nie wpisuje
Elektryczne Gitary - To już jest koniec
[cytat=def_ibrylator]Elektryczne Gitary - To już jest koniec
starsze osoby chyba wyzionęłyby ducha na miejscu:d
Mamy takie piosenki,ale one nie za bardzo pasują na pierwszy taniec...
Mamy takie 2 piosenki,ale one nie za bardzo pasują na pierwszy taniec...więc szukam czegoś innego...
Szukacie piosenek na pierwszy taniec. To zobaczcie też z drugiej strony - które utwory w żadnym wypadku nie powinny zabrzmieć na weselu. Będziecie zaskoczeni.
http://muzyka.wp.pl/gid,673487,title,Ktore-piosenki-nie-nadaja-sie-na-pierwszy-taniec,galeria.html
Może ta lista pomoże Ci w wyborze...
„Zawsze będę kochał Cię” – Tomasz Grelewicz
„Przetańczyć z tobą chcę całą noc” - Anna Jantar
„Wymyśliłam cię” - Irena Jarocka
„Oczarowanie" - Zbigniew Wodecki
„Z Tobą chcę oglądać świat" - Zbigniew Wodecki
„Zawsze tam gdzie Ty" - Lady Pank
„Chcę tu zostać" - Farba
„Moja miłość największa” - Michał Bajor
„Wielka miłość” - Seweryn Krajewski
„Kochać" - Piotr Szczepanik
„Niebieska piosenka" - Grzegorz Tomczak
„Bo jesteś ty" - Krzysztof Krawczyk
„Prócz ciebie nic” - Kayah i Robert Kiliyański
„Przetańczyć z tobą chcę całą noc" Anna Jantar
„Ta sama chwila" – Bajm
„Bo Jesteś Ty” - Krzysztof Krawczyk
"Nasz najpiękniejszy dzień" – Eleni
"Zakochani" - Natalia Kukulska
„Wszystkie Chwile” - Magma
„Niebieska Piosenka” Grzegorz Tomczak
„Weselne Preludium” Krzysztof Krawczyk
„Zabiorę Cię Właśnie tam” - Kancelaria
„Za jeden uśmiech Twój” – Sumptuastic
„Rękawiczki” - Joanna Zagdańska
„Z Tobą chce oglądać świat” - Zdzisława Sośnicka i Zbigniew Wodecki
„W perły zmienić deszcz” - Universe
„Najpiękniejsza” - Seweryn Krajewski
„Właśnie Ty” - Daro
„Jesteś blisko mnie” - Natalia Kukulska & Andrzej Piaseczny
„Magiczne słowa” - Ziyo
„Za miłość mą” - Weekend
„Dwie bajki” - Doda
„Kołysanka” - Sumptuastic
„Tylko w Twoich dłoniach” - Eleni
„Myśli i słowa” - Bajm
„Kamień i aksamit” - De –Mono
„Tak kochać tylko ciebie” - Kasia i Kostek
„Kołysanka dla nieznajomej” - Perfect
„Moje Jedyne marzenie” - Anna Jantar
„Miłość to wierność wyborowi” - Piotr Rubik
„Psalm dla Ciebie” - Piotr Rubik
„Kiedy wołam Ciebie, wołam wiatr” - Szymon Wydra
„Jak anioła głos” - Feel
„Niebieska Piosenka” - Grzegorz Tomczak
„Z każdym Twym oddechem” - Stachursky
„Zostańmy razem” - Stachursky
"Wierzę w miłość" - Krzysztof Krawczyk
"Weselne preludium" - Krzysztof Krawczyk
„Kochaj mnie i dotykaj” -Tomasz Żółtko
„Złoty krążek” - Krystyna Giżowska
„Niebo z moich stron" - Czerwone Gitary
„Rozmowa z aniołem" - Magda Femm
"Z KIMŚ TAKIM JAJ TY"- Kindla
Jak już naprawdę nie masz...
Chłopcy z placu broni... kocham cię
zgadzam sie z wypowiedzią powyżej:)) to był nasz pierwszy taniec:))
zbigniew wodecki "oczarowani"
"Oczarowanie" sorry:)
wg mnie każdy pierwszy taniec to powinien być walc... tyle tylko że trzeba go umieć zatańczyć a z tym już jest gorzej :D
W szczęsciu -Jorrgus:)
Ja na razie przygotowuję się do pierwszego tańca i piosenki nie wybraliśmy, to dopiero podstawy (szkoła AT w Krakowie ale kiedy przyjdzie wybierać to wiem, że łatwo nie będzie...
My mielismy "Nasz pierwszy taniec" Boys