Przydałby się pomnik Burmistrza z Szefową Promocji i Przewodniczącym Rady na myślenickim rynku - wszyscy w trójkę karmiący gołębie obważankami darowanymi przez Kongregację Kupiecką,
[quote=eloinka]powiedzcie czego Wam najbardziej brakuje w Myślenicach [/quote]
- Skutecznej Policji, która mobilizowałaby kierowców, szczególnie tych z ciężarówek do przestrzegania przepisów ruchu drogowego i stosowania się do znaków drogowych,
- ścieżek rowerowych aby rowerzyści nie jeździli po chodnikach co staje się nagminne (!)
Kontrkandydata dla tego z pomnika, karmiacego golebie obwazankami. I nie chodzi mi o Przewodniczacego... ;)
W oczekiwaniu na propozycje, Mysleniczanin007.
też sie z tym zgadzam strach z dzieckiem wyjechac na rower tak szaleją wiec ścieżka rowerowa jak najbardziej w końcu mamy chyba miasto rekreacyjne pozdrawiam
Żeby nie było piszę całkiem na poważnie.W Myślenicach nie ma agencji towarzyskiej.Masa ludzi z Myślenic i okolicznych wiosek jeździ do Krakowa.Gdyby w Myślenicach był taki lokal nikt nie włóczył by się po Krakowie.To pewny interes na to zawsze jest popyt.Wystarczy lokal+dziewczyny i opłacenie tzw."ochrony".Ale i tak wyszedłbyś na swoje bo byłbyś monopolistą(konkurencja najbliżej w Krakowie).Wszystkie miasta jak Myślenice mają taki lokal ,a tym bardziej te rozwijające się w kierunku turystycznym.Pomyśl o tym !
Jestem pewien ,że przyniosło by to satysfakcję męskiej części miasta i okolic.Także Tobie.Dodatkowo byłaby to nieoficjalna promocja dla Naszego Miasta.
Pewnie za chwilę pojawią się komentarze krytykujące mój pomysł ale nie przejmuje się tym.Doradziłem jak potrafię.
powiedzcie czego Wam najbardziej brakuje w Myślenicach a co można byłoby stworzyć...
klubu gejowskiego, coś a'la LaF na placu wolnica w Krakowie :D
Komunikacji miejskiej, przydałyby się nawet 3-4 autobusy miejskie :P
Plaży nudystów
Ścieżki rowerowej-- młodzi kierowcy szaleją strach wsiąść na rower:(
Domu Uciech nam brakuje drodzy państwo...:)
ładnych dziewczyn spacerujacych po rynku.
niczego.. ławka zimne piwko raj na ziemi:)
- bankomatu na Zarabiu
- połączenia lotniczego z Jamajką
Sex shopu dla nutrii, krokodyli na Zarabiu, i lodów o smaku wędzonej ryby :)
poważne pytanie a tylko kilka mądrych odpowiedzi...
[quote=eloinka]poważne pytanie a tylko kilka mądrych odpowiedzi...[/quote]
Witamy na forum miasto-info :D
szkoda... bo chciałabym zainwestować w coś, co przyniosłoby satysfakcję i ludziom w Myślenicach i mnie :P
Jak ma być poważnie to proszę.
Ruchomy kryty chodnik z Rynku na Zarabie wzdłuż Piłsudskiego. Wejście free!
Przydałby się pomnik Burmistrza z Szefową Promocji i Przewodniczącym Rady na myślenickim rynku - wszyscy w trójkę karmiący gołębie obważankami darowanymi przez Kongregację Kupiecką,
mi brakuje pieniedzy
[quote=eloinka]powiedzcie czego Wam najbardziej brakuje w Myślenicach [/quote]
- Skutecznej Policji, która mobilizowałaby kierowców, szczególnie tych z ciężarówek do przestrzegania przepisów ruchu drogowego i stosowania się do znaków drogowych,
- ścieżek rowerowych aby rowerzyści nie jeździli po chodnikach co staje się nagminne (!)
Kontrkandydata dla tego z pomnika, karmiacego golebie obwazankami. I nie chodzi mi o Przewodniczacego... ;)
W oczekiwaniu na propozycje, Mysleniczanin007.
Dokładnie ścieżek rowerowych po chodnikach czasem nie można przejechać bo na nich auta stoją paranoja
też sie z tym zgadzam strach z dzieckiem wyjechac na rower tak szaleją wiec ścieżka rowerowa jak najbardziej w końcu mamy chyba miasto rekreacyjne pozdrawiam
Na skutek konsekwentnego prowadzenia "polityki jakby komunikacyjnej miasta" Myślenicom brakuje dworca autobusowego.
:)
KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ i DWORCA. A poza tym jakiegoś dobrego pośrednictwa pracy np typu Adecco.Może sklepu EMPIK.
DYSKOTEKI takiej z prawdziwego zdarzenia ;)
Żeby nie było piszę całkiem na poważnie.W Myślenicach nie ma agencji towarzyskiej.Masa ludzi z Myślenic i okolicznych wiosek jeździ do Krakowa.Gdyby w Myślenicach był taki lokal nikt nie włóczył by się po Krakowie.To pewny interes na to zawsze jest popyt.Wystarczy lokal+dziewczyny i opłacenie tzw."ochrony".Ale i tak wyszedłbyś na swoje bo byłbyś monopolistą(konkurencja najbliżej w Krakowie).Wszystkie miasta jak Myślenice mają taki lokal ,a tym bardziej te rozwijające się w kierunku turystycznym.Pomyśl o tym !
Jestem pewien ,że przyniosło by to satysfakcję męskiej części miasta i okolic.Także Tobie.Dodatkowo byłaby to nieoficjalna promocja dla Naszego Miasta.
Pewnie za chwilę pojawią się komentarze krytykujące mój pomysł ale nie przejmuje się tym.Doradziłem jak potrafię.