O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
ciekawe co będzie dalej ? www.pksmyslenice.pl>
Jedyne co im dobrze wychodzi to zwalnianie pracowników,zmiany logo i stron internetowych.Co za przypadkowa zbieżność nazw PKS Grupa i http://www.krs-online.com.pl/pks-grupa-spolka-z-ograniczona-krs-302775.html.Czy jest coś wspólnego między nimi?
Niemniej jednak strona dość ciekawa...
Oni zajmują się projektowaniem stron czy transportem?
Błędnie myślicie. Pracownicy są zatrudniani a firma jest rozwojowa i dobrze funkcjonuje... A do tego wygoda transportu...
To dobre działania i niech zwolnią tych wszystkich kierowników autobusów którzy jesze 10 lat temu byli Bogami ( mam komplet dowidzenia cheba że Pan zapłaci więcej ) sam tego doświadczyłem na studiach normal
"Jedyne co im dobrze wychodzi to zwalnianie pracowników,zmiany logo i stron internetowych"
Czyli marketing działa, czyż to nie wystarczy ?!
A kiedy będzie jego remont?? Bo już we wrześniu miały się zacząć jakieś prace.
Jak cenicie bezpieczeństwo podróżowania to zapytajcie na forum ile godzin pracują kierowcy łącznie na etacie + umowa zlecenie?
Pracują tak jak wszędzie.
ciekawe co będzie dalej ? www.pksmyslenice.pl>
Jedyne co im dobrze wychodzi to zwalnianie pracowników,zmiany logo i stron internetowych.Co za przypadkowa zbieżność nazw PKS Grupa i http://www.krs-online.com.pl/pks-grupa-spolka-z-ograniczona-krs-302775.html.Czy jest coś wspólnego między nimi?
Niemniej jednak strona dość ciekawa...
Oni zajmują się projektowaniem stron czy transportem?
Błędnie myślicie. Pracownicy są zatrudniani a firma jest rozwojowa i dobrze funkcjonuje... A do tego wygoda transportu...
To dobre działania i niech zwolnią tych wszystkich kierowników autobusów którzy jesze 10 lat temu byli Bogami ( mam komplet dowidzenia cheba że Pan zapłaci więcej ) sam tego doświadczyłem na studiach
normal
"Jedyne co im dobrze wychodzi to zwalnianie pracowników,zmiany logo i stron internetowych"
Czyli marketing działa, czyż to nie wystarczy ?!
A kiedy będzie jego remont?? Bo już we wrześniu miały się zacząć jakieś prace.
Jak cenicie bezpieczeństwo podróżowania to zapytajcie na forum ile godzin pracują kierowcy łącznie na etacie + umowa zlecenie?
Pracują tak jak wszędzie.