@koza , zostaw jakiegos maila , albo inny kontakt jak ktos bedzie szukal ludzi do grania to na pewno da znac. Tylko fajnie by bylo zebys napisal mniej wiecej w jakim wieku jestes i na jakim poziomie grasz , bo to tez wazne przy doborze składu.
@koza , zostaw jakiegos maila , albo inny kontakt jak ktos bedzie szukal ludzi do grania to na pewno da znac. Tylko fajnie by bylo zebys napisal mniej wiecej w jakim wieku jestes i na jakim poziomie grasz , bo to tez wazne przy doborze składu.
wojtekgaj6@wp.pl Grałem w A klasie na pozycji obrońcy.
Witam chciłbym uzyskac informacje na temat turnieji halowych które bedą rozgrywane w naszym powiecie. Czy wgl takowe się odbędą. Dziękuje
A nie wiesz gdzie można pograć w piłkę na hali (w Myślenicach)?
My z kumplami wynajmujemy hale na średniawskiego :) Jedna z najlepszych hal w M-ce
Myslenice ogolnie maja slabe hale :) Dobczyce , Brzaczowice , Stroza bija na glowe hale w Myslenicach ; )
A czy można się do Was "podłączyć" ? Czy macie pełny skład? Niedawno przeprowadziłem się do Myślenic i szukam towarzyszy do grania.
mamy pełny skład
wojtekgaj6@wp.pl Grałem w A klasie na pozycji obrońcy.