W sumie to niedawno robiłem zakupy w sklepie sportowym, choć nie wiem czy zakup stołu z piłkarzykami można nazwać zakupem sprzętu sportowego :) Ale na stronie domenasportowa.pl mieli coś takiego też w ofercie, mimo że generalnie sprzedają rzeczy dla sportowców. Stół bardzo fajny, duży i porządny. Już sporo razy pykaliśmy z kumplami i nic nie odpada, nic nie pęka, dobra jakość.
Np. dla zakupów triathlonowych to tutaj dotsport.pl/ I generalnie radzę szukanie po sieci wszystkiego co kupujecie, tym bardziej w sportowych klimatach. Zamówiłem przez internet ten sam rower, który widziałem na mieście. 1200 zł oszczędności. Chyba warto, prawda? I tak na każdym przedmiocie można oszczędzić.
witam szukam sklepu w myśłenicach gdzie można nabyć szaliki klubowe, koszulki sportowe itp. Nacie coś??
(jeśli zły pokój przepraszam i prosze o przeniesienie do wlasciwego) :)
kupuj przez allegro ;)
w rudniku w sklepie intenetowym RENI-SPORT MOZNA OSOBISCIE LUB INTERNET
ul.Slowackiego po lewej stronie ronda jest sklep sportowy-skrecajac jak na US
ale przez internet to tylko wplatą jest ami potrzebny jest n a sobote
mozna przyjechac i kupic osobiscie mozna wpłacic lub kupic za pobraniem odbior poczta lub kurierem
niestety nie ma tego szalika co szukam.
Na Słowackiego zaraz za rondem albo w decatlonie
ALE SĄ INNE I BARDZO DUŻO INNEGO TOWARU W NISKIEJ CENIE
w Dobczycach na małym rynku jest sklep sportowy są szaliki i koszulki ( chyba repliki ale jakiś taki materiał jak z ceraty?)
W sumie to niedawno robiłem zakupy w sklepie sportowym, choć nie wiem czy zakup stołu z piłkarzykami można nazwać zakupem sprzętu sportowego :) Ale na stronie domenasportowa.pl mieli coś takiego też w ofercie, mimo że generalnie sprzedają rzeczy dla sportowców. Stół bardzo fajny, duży i porządny. Już sporo razy pykaliśmy z kumplami i nic nie odpada, nic nie pęka, dobra jakość.
Gdzie można sprzedać koszulkę klubową w Myślenicach?
Np. dla zakupów triathlonowych to tutaj dotsport.pl/ I generalnie radzę szukanie po sieci wszystkiego co kupujecie, tym bardziej w sportowych klimatach. Zamówiłem przez internet ten sam rower, który widziałem na mieście. 1200 zł oszczędności. Chyba warto, prawda? I tak na każdym przedmiocie można oszczędzić.