O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
Jak w temacie jaki polecacie lokal w Myślenicach na zorganizowanie spotkania tak na ok 15 osób
I gdzie najlepiej byłoby zorganizować według Was spotkanie na 300 osób?
mała impreza to Il camino a duża to np. euforia,remiza osp na K.Wielkiego a spoza myślenic to dom weselny w rudniku na nowej wsi
potwierdzam ill caminio - organizowałam tam imprezę na 30 osób. bardzo dobrze się nimi podejmuje wszrslkie ustalenia itp. Impreze na 12-15 osó organizowałam też w Paco - muszę przyznac ze staneli na wykosci zadania :)
Polecam nowo powstały lokal Galalit.
Ale Il camino ma jedzenie do kitu , czyli stoliki piękne , otoczenie piękne , wszystko super , dopóki jeść nie zaczniecie.
Ja również polecam NOWY GALALIT :) Super klimat
Popieram w 100 %
A Galalit już działa napisz coś więcej. Można tam coś dobrego zjeść ?
Grzybek w Stróży
Jak w temacie jaki polecacie lokal w Myślenicach na zorganizowanie spotkania tak na ok 15 osób
I gdzie najlepiej byłoby zorganizować według Was spotkanie na 300 osób?
mała impreza to Il camino a duża to np. euforia,remiza osp na K.Wielkiego a spoza myślenic to dom weselny w rudniku na nowej wsi
potwierdzam ill caminio - organizowałam tam imprezę na 30 osób. bardzo dobrze się nimi podejmuje wszrslkie ustalenia itp. Impreze na 12-15 osó organizowałam też w Paco - muszę przyznac ze staneli na wykosci zadania :)
Polecam nowo powstały lokal Galalit.
Ale Il camino ma jedzenie do kitu , czyli stoliki piękne , otoczenie piękne , wszystko super ,
dopóki jeść nie zaczniecie.
Ja również polecam NOWY GALALIT :) Super klimat
Popieram w 100 %
A Galalit już działa napisz coś więcej. Można tam coś dobrego zjeść ?
Grzybek w Stróży