Ale syf!!!
Kolejna zmiana na gorsze: najpierw likwidacja nocnej służby zdrowia w ośrodkach zdrowia i przerzucenie jej do szpitala, który nie wyrabia. Ostatnio czekałem 5 godzin z dzieckiem.
Teraz obcięcie ilości ratowników w karetce.
Dyr. Styczniu i Starosto Tomalu - możne dość oszczędności naszym kosztem!!!! Ja wiem, ze sobie i swojej rodzinie załatwicie pomoc w szpitalu, a co mają zrobić zwykli mieszkańcy???
Wiem to na 100 proc i znam nazwiska tych pożal się Boże ratowników,ale jak coś się stanie to sami wpadną w szpony sprawiedliwości razem z Dyr Styczniem za takie przekrety
Polecam ostatnie wydanie Kroniki Krakowskiej gdzie jest reportaż o zmianach dotyczących liczby ratowników w karetkach Myślenickich z 3 osób na 2...... http://www.tvp.pl/krakow/kronika/wideo/30-i-2014-godz-1830/13825199
(od ok.6minuty oglądajcie)
właśnie oglądałem teraz i muszę przyznać chore zmiany co oni sobie wyobrażają ci wyżsi ?
Niestety w tym szpitalu dobro pacjenta coraz częściej jest na szarym końcu.
Ale syf!!!
Kolejna zmiana na gorsze: najpierw likwidacja nocnej służby zdrowia w ośrodkach zdrowia i przerzucenie jej do szpitala, który nie wyrabia. Ostatnio czekałem 5 godzin z dzieckiem.
Teraz obcięcie ilości ratowników w karetce.
Dyr. Styczniu i Starosto Tomalu - możne dość oszczędności naszym kosztem!!!! Ja wiem, ze sobie i swojej rodzinie załatwicie pomoc w szpitalu, a co mają zrobić zwykli mieszkańcy???
Styczeń powinien jeździć za 3 go i to za darmo wtedy zobaczyłby jak to jest
Nie może nie ma odpowiednich kwalifikacji,Dyrektorem może zostać każdy natomiast aby zostać ratownikiem potrzeba odpowiednich kwalifikacji.
arłukowicz musi odejść!
Dlaczego ma odchodzić jak rząd Tuska to taki Taniec z Gwiazdami albo bardziej Big Brother a Arłukowicz to gwiazda takich reality show .
A wiecie ze parę ratowników medycznych w Myślenicach niema nawet dyplomu który uprawnia do tego zawodu? a dajecie się im badać itp
To byłby skandal i nie chce mi się w to wierzyć chociaż z drugiej strony w tym mieście wszystko jest możliwe.
Wiem to na 100 proc i znam nazwiska tych pożal się Boże ratowników,ale jak coś się stanie to sami wpadną w szpony sprawiedliwości razem z Dyr Styczniem za takie przekrety
Dyrektor jest niezatapialny ma poparcie niezatapialnej platformy.
Nad przekrętami dyr. Stycznia i naszego wielkiego guru Ostrowskiego są jeszcze inni. Titanic tez miał nie zatonąć i dało mu rade
i dało mu radę bo był pełen napisów i nie tylko drwiących z Boga