Chciałbym zapytać, czy zna ktoś z was mechanika godnego polecenia (ewentualnie nie zbyt drogi serwis), który zajmuje się naprawą/regulacjami motocykli w okolicy Myślenic ?
Szukałem po różnych forach, ale ciężko znaleźć kogoś konkretnego.
Czyli w Myślenicach nie ma fachmena od motocykli?? No to rynek otwarty nic tylko się wbijać:-) W huskwarnie na Sobieskiego z tego co wiem świadczą kilka usług w tym regulacje zaworów, ale nie jestem pewien
Podpinam się pod temat, żeby nie śmiecić po forum.
Nie piszcie gdzie, żeby nie było, że reklama, ale napiszcie jakie są ceny wymiany opon w samochodzie na letnie w Myślenicach.
Dzięki.
Szukam dobrego i w miare taniego
mechanika motocyklowego w okolicy Myslenic. Ktory wymieni olej w lagach i zrobi to tak jak sie nalezy. Mozecie kogos polecic?
Witam
Jeżeli pomyliłem działy to przepraszam;)
Chciałbym zapytać, czy zna ktoś z was mechanika godnego polecenia (ewentualnie nie zbyt drogi serwis), który zajmuje się naprawą/regulacjami motocykli w okolicy Myślenic ?
Szukałem po różnych forach, ale ciężko znaleźć kogoś konkretnego.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
a jaki motocykl masz? znam kogos niedrogiego i fachowca
Z Radziszowa znam serwis polecam MotoPit.
Jest to Suzuki Rf
klementyna prosiłbym o jakiś namiar
Czyli w Myślenicach nie ma fachmena od motocykli?? No to rynek otwarty nic tylko się wbijać:-) W huskwarnie na Sobieskiego z tego co wiem świadczą kilka usług w tym regulacje zaworów, ale nie jestem pewien
Tak za wymiane tłoka w 2t chyba 400-500zł, to dziękuje bardzo:)
Nie wiem jakie maja ceny bo nie korzystałem z ich usług za wyjątkiem robienia z defektem koła.
Podpinam się pod temat, żeby nie śmiecić po forum.
Nie piszcie gdzie, żeby nie było, że reklama, ale napiszcie jakie są ceny wymiany opon w samochodzie na letnie w Myślenicach.
Dzięki.
Pan Sławek Drożdż z Polanki
Polecam Darka Sudra z Krakowa .firma nazywa sie mantra,adres Wielicka 111.ja u niego serwisuje motor już wiele lat.Firma solidna, i godna polecenia.
Szukam dobrego i w miare taniego
mechanika motocyklowego w okolicy Myslenic. Ktory wymieni olej w lagach i zrobi to tak jak sie nalezy. Mozecie kogos polecic?
Jest gość który robił mi z motorkiem. Na początku średniawskiego, jak zapytasz to znajdziesz.