hm...juta w rzeszotarach....nic mi nie wiadomo, zeby w rzeszotarach była jakaś druga juta. a propo tego miejsca podziwiam te dziewczyny, które pracowały tam dłużej niż miesiac....z tego co słyszałam pracując tam łatwo o stargane nerwy
tak, wiem o kogo chodzi,baaaardzo dużo słyszałam o tym miejscu i tej osobie od dziewczyny, która tam pracowała, na szczęście niedługo mam :) mam nadzieję, że nikomu przez swoje zachowanie nie zniszczyła zdrowia...
witam czy orientuje sie ktos moze czy w rzeszotarach jest jeszcze hurtownia odziezy juta????
jest
nie wiem tylko czy to rzeszotary czy jeszcze świątniki
To są Świątniki. Teraz inaczej się to nazywa
Dzięki za info. Niektóre produkty kupowałem tylko w Jucie.
są dwie juty
no ja tylko jedna znalazlam wiezdzalo sie za taki zielony dom a gdzie jest ta druga??? bo tam mieli bardzo maly wybor
hm...juta w rzeszotarach....nic mi nie wiadomo, zeby w rzeszotarach była jakaś druga juta. a propo tego miejsca podziwiam te dziewczyny, które pracowały tam dłużej niż miesiac....z tego co słyszałam pracując tam łatwo o stargane nerwy
no tam byla taka jedna pani w okularach chodzila za mna krok w krok i wszystko chciala wcisnac
tak, wiem o kogo chodzi,baaaardzo dużo słyszałam o tym miejscu i tej osobie od dziewczyny, która tam pracowała, na szczęście niedługo mam :) mam nadzieję, że nikomu przez swoje zachowanie nie zniszczyła zdrowia...