Hej, mam pytanie, orientuje się ktoś może gdzie w Myślenicach naprawiają zmywarki, tylko zależy mi na tym by dojeżdżali do klienta bo zmywarka jest wbudowana i nie bardzo jest jaką ją wyciągnąć. Proszę Was o porady i ewentualne sugestie.
Proszę o kontakt na priv to podam kontakt do człowieka, który naprawi pralkę, zmywarkę i inne. Daję najlepsze referencje temu człowiekowi. Zresztą nie tylko ja. Komu bym nie polecił tego człowieka - każdy poleca go dalej. A to najlepsza reklama. :-)
Mogę polecić Pana Wąsowicza 12 274 33 99. Przyjechał bez problemu do domu w szybkim czasie i na prawdę nie zażyczył sobie dużo za naprawę. Bardzo sympatyczny Pan.
Jak jeszcze nie znalazłeś to napisz do mnie e-mail to dam ci namiary na porządnego fachowca od tego typu urządzeń. Pisz tu: rxtx(małpa)poczta(kropka)fm
Hej, mam pytanie, orientuje się ktoś może gdzie w Myślenicach naprawiają zmywarki, tylko zależy mi na tym by dojeżdżali do klienta bo zmywarka jest wbudowana i nie bardzo jest jaką ją wyciągnąć. Proszę Was o porady i ewentualne sugestie.
Pan Wąsowicz 12 2743399. Bez problemu podjechał do domu w dniu zlecenia. Naprawiałam pralkę. Ja jestem zadowolona.
Dobre pytanie! Zmywarki nie pralki! Do naprawy zmywarek dobrych fachowców brak!
Proszę o kontakt na priv to podam kontakt do człowieka, który naprawi pralkę, zmywarkę i inne. Daję najlepsze referencje temu człowiekowi. Zresztą nie tylko ja. Komu bym nie polecił tego człowieka - każdy poleca go dalej. A to najlepsza reklama. :-)
Ja także prosze o numer do Pana od naprawy zmywarek:)
No to ja też poproszę , bo bardzo się przyda -zwłaszcza do zmywarki...
,,Padła" lodówka amica, prośba o namiary na jakiegoś fachowca, bardzo proszę.
Mogę polecić Pana Wąsowicza 12 274 33 99. Przyjechał bez problemu do domu w szybkim czasie i na prawdę nie zażyczył sobie dużo za naprawę. Bardzo sympatyczny Pan.
pan bzowski 601081922 polecam przyjerzdza na miejsce robi szybko i solidnie
Dziękuję
Potrzebny namiar na serwisanta AGD, a konkretnie zmywarek. Nie grzeje wody i nie suszy. NIestety powyższy numer do p. Wąsowicza nie odpowiada.
Zapytaj w sklepie Sonata na Reja,mila obsluga napewno poleca kogos dobrego u nich serwisanci kupuja czesci i maja naprawde sprawdzonych ludzi.
Jak jeszcze nie znalazłeś to napisz do mnie e-mail to dam ci namiary na porządnego fachowca od tego typu urządzeń. Pisz tu: rxtx(małpa)poczta(kropka)fm
Sprawdź sobie http://www.technikan.pl/ może oni będą mogli ci pomóc ;)
Nie wiedziałem,że jest taka ogólnopolska firma serwisowa.Dzięki.
A działają w Myślenicach?