ja pytałam kiedy będą rozliczane pity z końca marca, kiedy Pani powiedziała że rozliczają dopiero początek nie wnikałam dalej, dwa dni później miałam już pieniądze. Zadzwoń i powiedz że czekasz nadal na rozliczenie, i tyle....
u mnie sie okazało ze pit został wysłany z początkiem KWIETNIA
Niestety nie udaje mi sie dodzwonić od tygodnia do konkretnej Pani. Wiec pozostaje tylko czekać
Z tego co wiem, US cierpi na brak środków, dlatego czekają na najodleglejszy termin, bo coś musi spłynąć z podatków. Komu musieli - wypłacili. Reszta czeka na termin (3 msc)
Shha jaki nr telefonu jest do us?
12 274 24 20 - jak powiesz o co chodzi przełączają do jakiejś babki która udziela informacji
u mnie wysłane 8 marca. rozliczenie na 2ke dzieci i cisza jak makiem zasiał.
Czy ktoś czeka jeszcze?
ja składałam 27 marca i wczoraj dostałam
Ja 13-14 marca nie pamietam.dokladnie i nie mam
U nas dalej cisza
zadzwoń i zapytaj
A co sie pytalas :-)
ja pytałam kiedy będą rozliczane pity z końca marca, kiedy Pani powiedziała że rozliczają dopiero początek nie wnikałam dalej, dwa dni później miałam już pieniądze. Zadzwoń i powiedz że czekasz nadal na rozliczenie, i tyle....
czy ktoś wie jaki miesiąc teraz rozliczają
u mnie sie okazało ze pit został wysłany z początkiem KWIETNIA
Niestety nie udaje mi sie dodzwonić od tygodnia do konkretnej Pani. Wiec pozostaje tylko czekać
ja składałam koniec marca i dostałam w piątek ;)
pozostaje tylko cierpliwie czekać na magiczny przelew
Czy teraz rozliczają może początek kwietnia ja złożyłam 28 kwietnia ciekawe czy dostanę do końca czerwca?
Ja skladalam 8.04 i kasy jeszcze nie ma
Dostała pani już zwrot Panilla?
Czy wszyscy dostali juz zwrot bo u mnie jeszcze nie ma
Z tego co wiem, US cierpi na brak środków, dlatego czekają na najodleglejszy termin, bo coś musi spłynąć z podatków. Komu musieli - wypłacili. Reszta czeka na termin (3 msc)
Witam!!! czy składał już ktoś Pita??? ciekawe ile w tym roku trzeba będzie czekać....
Ja składałam elektronicznie 17.01.2018, a 25.01 miałam już na koncie zwrot. Więc na tą chwilę, raczej długo nie trzeba będzie czekać.
No co ty? Teraz dostaniesz zwrot zanim złożysz Pit-a!
:) to się okaże ile będzie trzeba czekać :) :)
Rozliczajac sie pod koniec stycznia dostał już ktoś zwrot? Oprócz Agata1505
Ja skladalam elektronicznie 31.01 i czekam
ktos już dostał?składałam 1 lutego elektronicznie -.. i cisza.. w tamtym roku o tym czasie na 5 dzień miałam przelew..