O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
Witam!!! Czy otrzymał już ktoś zwrot???
Składałam przez neta w dn.18.02.2019 dziś otrzymałam zwrot- także szybciutko.
zwrot był na konto czy pocztą???
No to faktycznie szybko. Ja też składałam przez internet ale 2 lutego i cisza. Tyle że przez pocztę.
Na konto
Ja składałam elektronicznie (ze zwrotem na konto) 3.02 i nic...
Rozliczenie 19.02 dziś zwrot
podobnie... składałam 24 stycznia elektornicznie i cisza...wiec nie wiem od czego to zalezy
Miałam zwrot na 3 trójkę dzieci może dlatego...
Ja mam zwrot na 2 dzieci (Pit wysłany 16.02) nadal czekam
3 dzieci KDR, Pit złożony poprzez internet 20.02. Wczoraj tj. 28.02 przyszedł zwrot. Rekordowo szybko - 7 dni!
Czy ktoś kto składał w styczniu elektronicznie rozliczenie ze zwrotem na dziecko dostał już coś na konto??
Wniosek złożony 2 lutego - zwrot 5 marca poczta
A na ile dzieci ?
Na 2
Miałem mieć zwrot na 1 marca i nadal nic. Może to zależy od kwoty zwrotu? W tamtym roku miałem zwrot niecałe 700zł i przyszło szybko. W tym roku sporo więcej i chyba dlatego tak zwlekają.
Wreszcie... wczoraj zwrot na konto
Na ile dzieci?
11 luty rozliczenie elektronicznie, dzisiaj zwrot na konto. Dwójka dzieci + nadpłacony podatek. US Myślenice.
24 stycznia elektronicznie na jedno dziecko rozliczenie- 7 marca zwrot na konto
na jedno
dziś przyszedł zwrot (poczta)
Dostal ktos zwrot z 20 lutego
Jeszcze nie
Ja składałam 24 lutego i mam zwrot już na koncie.
Witam!!! Czy otrzymał już ktoś zwrot???
Składałam przez neta w dn.18.02.2019 dziś otrzymałam zwrot- także szybciutko.
zwrot był na konto czy pocztą???
No to faktycznie szybko. Ja też składałam przez internet ale 2 lutego i cisza. Tyle że przez pocztę.
Na konto
Ja składałam elektronicznie (ze zwrotem na konto) 3.02 i nic...
Rozliczenie 19.02 dziś zwrot
podobnie... składałam 24 stycznia elektornicznie i cisza...wiec nie wiem od czego to zalezy
Miałam zwrot na 3 trójkę dzieci może dlatego...
Ja mam zwrot na 2 dzieci (Pit wysłany 16.02) nadal czekam
3 dzieci KDR, Pit złożony poprzez internet 20.02. Wczoraj tj. 28.02 przyszedł zwrot. Rekordowo szybko - 7 dni!
Czy ktoś kto składał w styczniu elektronicznie rozliczenie ze zwrotem na dziecko dostał już coś na konto??
Wniosek złożony 2 lutego - zwrot 5 marca poczta
A na ile dzieci ?
Na 2
Miałem mieć zwrot na 1 marca i nadal nic. Może to zależy od kwoty zwrotu? W tamtym roku miałem zwrot niecałe 700zł i przyszło szybko. W tym roku sporo więcej i chyba dlatego tak zwlekają.
Wreszcie... wczoraj zwrot na konto
Na ile dzieci?
11 luty rozliczenie elektronicznie, dzisiaj zwrot na konto. Dwójka dzieci + nadpłacony podatek. US Myślenice.
24 stycznia elektronicznie na jedno dziecko rozliczenie- 7 marca zwrot na konto
na jedno
dziś przyszedł zwrot (poczta)
Dostal ktos zwrot z 20 lutego
Jeszcze nie
Ja składałam 24 lutego i mam zwrot już na koncie.