Witam, potrzebuję numeru do dr Lucyny Gduli ale nie na NFZ tylko prywatnie, bo te które są podane na stronie nie odpowiadają. Proszę Was o pomoc, może ktoś ma aktualny nr.
Lekarz rodzinny odesłał mnie z boreliozą do domu twierdząc, że to uczulenie. Gdyby nie ona, pewnie skończyłbym po latach z nieleczoną boreliozą w szpitalu z nieodwracalnymi zmianami. Plus dla Gdulowej.
w moim przypadku, gdy nie była pewna diagnozy, podała mi namiary do innego specjalisty, nie biorąc przy tym za wizytę ani grosza. Mojej mamie też wyleczyła łuszczenie się skóry dłoni. Wg mnie dr Gdula to dobry specjalista i człowiek.
Witam, potrzebuję numeru do dr Lucyny Gduli ale nie na NFZ tylko prywatnie, bo te które są podane na stronie nie odpowiadają. Proszę Was o pomoc, może ktoś ma aktualny nr.
wpisz sobie w google to się dowiesz . Google nie biją :)
na gabinecie prywatnym dr Gduli jest taki numer 272 09 56
Tak się składa, że sprawdziłam i też są złe...
Dziękuje
To ten.
Dziękuję Wam bardzo!
Witam,dlatego nikt nie odbierał poniewaz jak Gdulowa jest w pracy ,odbiera matka moze jej akurat w domu nie było
Fajna babka
Dokładnie - jest OK.
Rzeczowa i sprawia wrażenie, że jest w temacie.
Lekarz rodzinny odesłał mnie z boreliozą do domu twierdząc, że to uczulenie. Gdyby nie ona, pewnie skończyłbym po latach z nieleczoną boreliozą w szpitalu z nieodwracalnymi zmianami. Plus dla Gdulowej.
w moim przypadku, gdy nie była pewna diagnozy, podała mi namiary do innego specjalisty, nie biorąc przy tym za wizytę ani grosza. Mojej mamie też wyleczyła łuszczenie się skóry dłoni. Wg mnie dr Gdula to dobry specjalista i człowiek.
A na jakiej ulicy przyjmuje aktualnie do Gdula prywatnie ? :) Ktoś się orientuje ?
Ja myślę, że pani Gdulowa jednak [u]na ulicy[/u] nie przyjmuje...
Wybickiego
jak przyjmuje pani gdula prywatnie
prywatnie
A numer komórkowy ktoś ma?
Ja dzwonilam dzisiaj do doktor terminy kolo 20 lipca ewentualnie mozna sie wpisac na liste rezerwowa i czekac az ktos zrezygnuje