O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
Mam do sprzedania troche EUR moge prosić o namiary na kantor w którym że tak powiem bede zadowolona ze sprzedaży? :) z góry dziękuje za każdą pomoc
musisz sobie popatrzyć, wszędzie jest podobnie natomiast nie polecam banku wiadomo ceny są niekorzystne .
ja wymieniam tam gdzie jest chiński market na ul. Reja, na górze jest kantor, i tam mają zazwyczaj kilka groszy więcej niż np. w Dekadzie.
Kraków. Ul. Wielopole. Myślenickie kantory mają strasznie zaniżony kurs.
Kraków. Sławkowska kilka kantorów i najlepszy kurs tylko tam.
Potwierdzam Sławkowską w Krakowie, do czasu internetowych kantorów zawsze tam wymieniałem. Bardzo małe spready tam mieli, kantor się chyba grosik nazywał. Na Lea też był w miarę kantor.
Lepiej wyjdziesz na transakcji w kantorze internetowym. Amronet ma dobre kursy, wymienisz szybko i bez kosztów.
Myślę, że już dawno te ojro zostały sprzedane. Kolejną nieudolne reklama na forum.
Mam do sprzedania troche EUR moge prosić o namiary na kantor w którym że tak powiem bede zadowolona ze sprzedaży? :)
z góry dziękuje za każdą pomoc
musisz sobie popatrzyć, wszędzie jest podobnie natomiast nie polecam banku wiadomo ceny są niekorzystne .
ja wymieniam tam gdzie jest chiński market na ul. Reja, na górze jest kantor, i tam mają zazwyczaj kilka groszy więcej niż np. w Dekadzie.
Kraków. Ul. Wielopole. Myślenickie kantory mają strasznie zaniżony kurs.
Kraków. Sławkowska kilka kantorów i najlepszy kurs tylko tam.
Potwierdzam Sławkowską w Krakowie, do czasu internetowych kantorów zawsze tam wymieniałem. Bardzo małe spready tam mieli, kantor się chyba grosik nazywał. Na Lea też był w miarę kantor.
Lepiej wyjdziesz na transakcji w kantorze internetowym. Amronet ma dobre kursy, wymienisz szybko i bez kosztów.
Myślę, że już dawno te ojro zostały sprzedane.
Kolejną nieudolne reklama na forum.