Tez nie mam pojecia... Patrzyłem na rozkład na internecie ale nie pisze nic o nowym roku jak jeżdzą tylko stały tygodnoiwy rozkład jazdy.Tez mi jest to potrzebne wiec jak ktos wie to prosze pisac:)
Hej , ja w tamtym roku chcialam sie dostać do Krakowa coś po 19 -20 i nic nie jechało.... ani bus, ani autobus... miały jechać, czekaliśmy , jedni stali na dworcu, drudzy pod dawnym Albertem na busach i ostatecznie pojechaliśmy samochodem...
Więc radzę jechać wcześniej albo dokładnie sprawdzić :):)
Pozdrawiam i udanej zabawy !!
Może Wy wiecie jak busy jeżdżą w sylwestra do Krakowa i w nowy rok z Krakowa???
Będę wdzięczny za wszystkie poważne odpowiedzi...
Tez potrzebuje wiedziec ale nie ma jak;/ Z tego co słyszałem to chyba nie jezdza ale nie jestem w stu procentach przekonany.
kurde do... potrzebne mi to jest.... a autobusy jeżdżą ?
Panowie, jeśli bedzie tak jak w zeszłym roku to : w sylwestra jeździły jak w normalny dzień a w nowy roku jak w niedziele - także spokojnie:)
Tez nie mam pojecia... Patrzyłem na rozkład na internecie ale nie pisze nic o nowym roku jak jeżdzą tylko stały tygodnoiwy rozkład jazdy.Tez mi jest to potrzebne wiec jak ktos wie to prosze pisac:)
Hej , ja w tamtym roku chcialam sie dostać do Krakowa coś po 19 -20 i nic nie jechało.... ani bus, ani autobus... miały jechać, czekaliśmy , jedni stali na dworcu, drudzy pod dawnym Albertem na busach i ostatecznie pojechaliśmy samochodem...
Więc radzę jechać wcześniej albo dokładnie sprawdzić :):)
Pozdrawiam i udanej zabawy !!
http://www.e-podroznik.pl/public/searchingResults.do?method=plain&startCity=myslenice&endCity=krakow&fromStopId=-14199&toStopId=-55156
albo na rda.krakow.pl z tego wynika, że jeżdżą
ponoc busy pana Kowala jezdza jutro normalnie, rozkałd dodałem do zdjec w moim profilu
Znajomy z Krakowa mowił ze jeżdzą pksy:)