Ja polecam osobiście Bartłomieja Lisa - młody, zdolny fizjoterapeuta, stosuje nowoczesne metody leczenia urazów, w tym sportowych. Mogę podać nr za pośrednictwem wiadomości prywatnej.
Przymuje w Myślenicach? Bo z tego co szukałam w necie to znalazłam tylko Bistrzyge, Janus I Korzeń - który jest fizjo I osteopata jeszcze. Kogo polecacie?
Ja polecam odwiedzić hotel kopieniec koło zakopca, serio, kawałeczek jest, ale nie powinno być żadnych problemów (chyba) z terminami a pracuje tam choćby rafał kot, ten co z małyszem pracował, cieżko na kogoś lepszego w Polsce trafić, co by się nie działo, to powinni pomóc - kumplowi po wypadku na moto pomogli niezmiesko, chociaż chwilę tam siedział
Kopieniec polecam, fachowcy są, do tego miejsce rewelacyjne na powrót do zdrowia - trzymają poziom, okolica spokojna, cicha, piękna, dobre jedzenie, taras widokowy i takie bajery, ogólnie dla mnie jedno z sensowniejszych miejsc w tych okolicach (Murzasichle)
Witam, czy zna ktoś w Myślenicach jakiegoś dobrego fizjoterapeute. Kogoś, kto leczy ból?
Jeśli prywatnie to Rehaortopedica na Kaz. Wlk. Na fundusz też mają, ale kolejki są duże.
Prywatnie potrzebuję pilnie kogoś skutecznego
Fizjoterapeuta czy rechabilitant, moze osteopata tam jest? Mogę jakieś namiary?
dr Mariusz Janusz, naprawdę polecam, mnie postawił na nogi w 2 dni
A jakies namiary? Gdzie przyjmue?
Ja polecam osobiście Bartłomieja Lisa - młody, zdolny fizjoterapeuta, stosuje nowoczesne metody leczenia urazów, w tym sportowych. Mogę podać nr za pośrednictwem wiadomości prywatnej.
Nie znam, a był ktoś u tego Pana co na basenie sie reklamuje? Bo zalezy mi na kims dobrym I z polecenia
Pan Bartłomiej Lis bardzo skuteczny ! Polecam;)
Przymuje w Myślenicach? Bo z tego co szukałam w necie to znalazłam tylko Bistrzyge, Janus I Korzeń - który jest fizjo I osteopata jeszcze. Kogo polecacie?
Przyjmuje w gabinecie i dojeżdza do pacjenta.
Namiary można znaleźć w internecie.
a cena za wizytę??
Cena za zabieg. Pan Bartłomiej nie pobiera opłaty za wizytę.
Ma Pani w katalogu firm namiary na niego.
no dobrze, niech będzie za zabieg:) to jaka kwita? Bo nie ma cennika nigdzie
Ja polecam odwiedzić hotel kopieniec koło zakopca, serio, kawałeczek jest, ale nie powinno być żadnych problemów (chyba) z terminami a pracuje tam choćby rafał kot, ten co z małyszem pracował, cieżko na kogoś lepszego w Polsce trafić, co by się nie działo, to powinni pomóc - kumplowi po wypadku na moto pomogli niezmiesko, chociaż chwilę tam siedział
Kopieniec polecam, fachowcy są, do tego miejsce rewelacyjne na powrót do zdrowia - trzymają poziom, okolica spokojna, cicha, piękna, dobre jedzenie, taras widokowy i takie bajery, ogólnie dla mnie jedno z sensowniejszych miejsc w tych okolicach (Murzasichle)
Najlepszych fizjoterapeutów znajdziesz w Rehaorthopedice :) Mnie zawsze pomagają w razie jakiegoś bólu pleców :)
Ewidentny spam