Nie przesadzacie ? W myślenickiej Sowie jest całkiem fajnie. Klimat dobry i przedział wiekowy też. Jedyny mankament to brak możliwości potańczenia. Ale generalnie wyjść jest gdzie.
Natomiast trudno się nie zgodzić, że imprezy w Krakowie to zupełnie inna bajka... :)
Gdzie imprezujecie? Mówię o tych za starych na dyskoteki typu Energy a za młodych na imprezy typu DANCINGI?
Jakieś rekomendacje?
W domu przy dzieciach , garach itp :D:D
(Przepraszam nie mogłam się oprzeć :D)
Tak, tak. To też znam. Naturalna kolej rzeczy. Ale chyba wychodzisz od czasu do czasu?
siedzą w domu a później przeszkadzają im wyjące syreny ;)
Fakt, po zamknięciu "Przystani" nie bardzo jest się gdzie podziać...
http://klub30.pl/pl/klub
Toś Waść błysnął, nie ma co...
Tu nie ma życia towarzyskiego, albo zalążkowe. Siedzi się po domach, czego chcecie;)?
Jak to gdzie, oczywiście w Krakowie!
Minus to logistyka która jest czaso- i koszto-chłonna w sobotnią noc...
Dla chcących naprawdę... trochę komunikacji i jest ognisko, jest wycieczka, jest wyjście do knajpy.
Nie przeczę. Ale coś za coś. Zresztą tutejsi znajomi są nieimprezowi. Widać w Krakowie łatwiej zorganizować opiekę do dzieci ;)
Nie przesadzacie ? W myślenickiej Sowie jest całkiem fajnie. Klimat dobry i przedział wiekowy też. Jedyny mankament to brak możliwości potańczenia. Ale generalnie wyjść jest gdzie.
Natomiast trudno się nie zgodzić, że imprezy w Krakowie to zupełnie inna bajka... :)
W Sovie jedzenie marne . Chwalą się ,że mają potrawy bezglutenowe a przy zamówieniu okazuje się ,że bezglutenowego nic nie ma .
Krakowiacy i górale.
Tam są imprezy ala dancing ale jest dużo młodych osób.
Ja myślę że w tym wieku to w domku w ciepłych kapciach.
Hahahhahahaha!