Ps. jeszcze jedno: czy spotkał ktoś kominiarza który zrobiłby przegląd i sporządziłby protokół kontrolny pod ubezpiecznie domu? (Podkreślam - nie chodzi o czyszczenie komina, ale o przegląd). Jeśli tak to proszę na skrzynkę kto to robi i jaki koszt. Dzięki z góry.
jak nie przychodza to pewno kasy nie dawaliscie a to bład i teraz kominiarze wyjechali na zarobek do JUKEY :( spieszmy sie czyscic komin tak szybko zarasta
do nas już od kilku lat nie przychodzi. Stąd moje pytanie ( a kalendarze z kominiarzami pamiętam:)).
Czekaj spokojnie bo kominiarze na pewno będą , przyjdą też z opłatkami ,z kalendarzami strażacy ,a na samym końcu ksiądz po kolędzie. Acha i jeszcze parę osób w celach charytatywnych.
czy ktoś może polecić jakiegoś KOMINIARZA??
Wysłałem Ci namiary na priv.
Ja też poproszę !
A które "kominy" mają być wyczyszczone?
Te właściwe.
12 272 01 90
Te i wiele innych rzeczy reguluje ustawa kominowa :-d.
Ps. jeszcze jedno: czy spotkał ktoś kominiarza który zrobiłby przegląd i sporządziłby protokół kontrolny pod ubezpiecznie domu? (Podkreślam - nie chodzi o czyszczenie komina, ale o przegląd). Jeśli tak to proszę na skrzynkę kto to robi i jaki koszt. Dzięki z góry.
chodzi o protokol stanu technicznego przewodow kominowych, 12 272 01 90
Fajnie, coś już jest, jest takie ale, że muszą dojechać z Wadowic no i czy wiesz jakie kwoty wchodzą w rachubę?
https://www.google.pl/maps/@49.833909,19.9436587,3a,75y,245.52h,79.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1s6BMT_9MajfrDa-4D63QSGQ!2e0!7i13312!8i6656
W tym bloku na końcu jest ich oddział wchodzisz w tą uliczkę i na końcu bloku jest Firma.Tel jak wyżej.Więc jakie WADOWICE?????
tak wiem jakie kwoty
Ta firma jest z myślenic, ul. słowackiego
Firma według wyświetleń wyszukiwarki wadowicka, ale dobrze że mają u nas oddział. Dzięki.
Tiger72:
http://bfy.tw/2tKO
A co Ci linki przeszkadzają??? heh To Twoja strona??
To, że krótkie linki wyglądają lepiej.
Ok dostosuję się Endrju:)xD pozdrówka
Dzięki, doceniam to ;)
potrzebuję kominiarza z uprawnieniami do wyczyszczenia komina w Osieczanach
12 272 01 90
Potrzebuję kominiarza do domu w Myśelnicach-macie jakieś aktualne namiary? Z góry dziękuję Wam bardzo!
Kominiarze zawsze chodzą z życzeniami Nowego Roku czekaj to sami do Ciebie przyjdą.
do nas już od kilku lat nie przychodzi. Stąd moje pytanie ( a kalendarze z kominiarzami pamiętam:)).
jak nie przychodza to pewno kasy nie dawaliscie a to bład i teraz kominiarze wyjechali na zarobek do JUKEY :( spieszmy sie czyscic komin tak szybko zarasta
Czekaj spokojnie bo kominiarze na pewno będą , przyjdą też z opłatkami ,z kalendarzami strażacy ,a na samym końcu ksiądz po kolędzie. Acha i jeszcze parę osób w celach charytatywnych.