O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
Uwaga na niebezpieczne drzwi wejsciowe bo Juz pare osob zostały przez nie przewrócone
Vegetarianie?
Te drzwi tak same z siebie czy cwiczyly jakies sztuki walki? ...:D
Kolejny "poważny" argument, żeby Galerię omijać szerokim łukiem ;)
To na chodniki w Myślenicach też uważajmy, bo można się na nich wywrócić, wystające kostki itp. Zajmijmy się poważnymi sprawami. Wielokrotnie wchodziłam do Galerii i nie miałam problemu z drzwiami. :)
a przede mna sie zawsze same otwierają....wy też tak macie?
Trzeba poprosić, "Darek otwórz" jak ktoś zna Darka a jak nie to "panie Darku można otworzyć?" to wtedy nikogo nie przewrócą
Uwaga też na schody - "wciągają" ludzi jak się podejdzie za blisko. Byłem wczoraj na chwilę to z 10 osób "wciągło".
Brawo!:) Dziękuję Wam za poprawę humoru - serio...
Tym zagonionym możemy jedynie poradzić żeby patrzyli przed siebie i zwolnili :)
Uwaga na niebezpieczne drzwi wejsciowe bo Juz pare osob zostały przez nie przewrócone
Vegetarianie?
Te drzwi tak same z siebie czy cwiczyly jakies sztuki walki? ...:D
Kolejny "poważny" argument, żeby Galerię omijać szerokim łukiem ;)
To na chodniki w Myślenicach też uważajmy, bo można się na nich wywrócić, wystające kostki itp. Zajmijmy się poważnymi sprawami.
Wielokrotnie wchodziłam do Galerii i nie miałam problemu z drzwiami. :)
a przede mna sie zawsze same otwierają....wy też tak macie?
Trzeba poprosić, "Darek otwórz" jak ktoś zna Darka a jak nie to "panie Darku można otworzyć?" to wtedy nikogo nie przewrócą
Uwaga też na schody - "wciągają" ludzi jak się podejdzie za blisko. Byłem wczoraj na chwilę to z 10 osób "wciągło".
Brawo!:) Dziękuję Wam za poprawę humoru - serio...
Tym zagonionym możemy jedynie poradzić żeby patrzyli przed siebie i zwolnili :)