Podobno na pierwsza wizytę trzeba poczekać ale później spotkania odbywają się nawet co tydzień (zalezy pewnie od problemu) wiadomo ze jak problem jest nagły to ciężko i trudno czekać. Kolejki na NFZ niemal do każdego specjalisty to kilka miesięcy. Chory system....
Witam czy orientuje się ktoś gdzie znajdę psychologa bądź psychiatrę który ma podpisany kontrakt z nfz?
psycholog psychiatra z NFZ? chodzi tylko o jakies zaswiadczenie czy jakas konkretna pomoc,bo jesli chodzi o konkretna fachowa i dobra to jest jeden w krakowie,
kontakt podam tylko na priv ,
Niby lepiej lekarz ale... Patrząc na dostępne terminy bierz co będzie szybciej, z założeniem że odwiedzisz jedno i drugie. I psychiatra i terapeuta.
Często o wiele szybciej można znaleźć termin na teleporadę albo konsultację w formie online. Obecnie wiele gabinetów ma takie usługi, często dla pacjentów jest to równeiż wygodniejsze: https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/teleporada/
Taaaaaaaaaaaaaaaaadzio jak dobrze poszukasz to znajdziesz jeszcze gdzieś temat o problemach z erekcjOM.
Grzebnij łopatOM
Może byś coś poradził człowieku znikąd / orkiestrOM?
Taaaaaaaaaaaaaaaaadzio jak dobrze poszukasz to znajdziesz jeszcze gdzieś temat o problemach z erekcjOM.
Grzebnij łopatOM
??? Spoko, że w temacie wypowiedziałeś się... Takich nam trzeba właśnie... na emigracji :)
Witam czy orientuje się ktoś gdzie znajdę psychologa bądź psychiatrę który ma podpisany kontrakt z nfz?
Nie wiem, ale na forum by się taki przydał.
Centrum psychoterapii na ul Pardyaka nad kefirkiem podpisany mają kontrakt z nfz. Nie wiem jak z terminami.
Ja chciałam dziecko zarejestrować czas oczekiwania na termin 9miesiecy...
Masakra
Ja pytałam miesiąc temu to mi Pani mówiła termin na kwiecień
Podobno na pierwsza wizytę trzeba poczekać ale później spotkania odbywają się nawet co tydzień (zalezy pewnie od problemu) wiadomo ze jak problem jest nagły to ciężko i trudno czekać. Kolejki na NFZ niemal do każdego specjalisty to kilka miesięcy. Chory system....
psycholog psychiatra z NFZ? chodzi tylko o jakies zaswiadczenie czy jakas konkretna pomoc,bo jesli chodzi o konkretna fachowa i dobra to jest jeden w krakowie,
kontakt podam tylko na priv ,
Niby lepiej lekarz ale... Patrząc na dostępne terminy bierz co będzie szybciej, z założeniem że odwiedzisz jedno i drugie. I psychiatra i terapeuta.
Często o wiele szybciej można znaleźć termin na teleporadę albo konsultację w formie online. Obecnie wiele gabinetów ma takie usługi, często dla pacjentów jest to równeiż wygodniejsze:
https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/teleporada/
Na przykład w tym gabinecie w Warszawie.
Efekt powiedzenia przez słynną posłankę "niech jadą"... Niestety posłuchali...
Grzebnij łopatOM
??? Spoko, że w temacie wypowiedziałeś się... Takich nam trzeba właśnie... na emigracji :)