Witam, wniosek złożony w Myślenicach przez pekao24 pieniędzy na razie nie ma, maja być do końca miesiąca (podobno), odebrałem pocztą listem zwykłym, pewnie z oszczędności i trzeba dostrczyć do MOPS potwierdzenie odbioru decyzji
Ciekawe od czego zalezy kolejność wyplat. Tez skladalam osobiście 4.04 ale nadal brak i decyzji i pieniedzy.
Dlaczego minusujecie osobę ktora juz otrzymala pieniadze bo nie rozumiem?
ja się dowiedziałam że to zależy od tego że jak się składało tylko na drugie dziecko to jest szybko ale jak na pierwsze i drugie to wtedy trwa dłużej bo muszą to poprzeliczać
Płacąąą!!!, gaś pan papierosa, dzisiaj kasa wjechała na konto, tylko nie wiem po co potwierdzenie odebrania decyzji trzeba oddać do MOPS-u? żeby biurwy miały co robić?
a składałeś przez internet czy w MOPSIE ?
Witam, wniosek złożony w Myślenicach przez pekao24 pieniędzy na razie nie ma, maja być do końca miesiąca (podobno), odebrałem pocztą listem zwykłym, pewnie z oszczędności i trzeba dostrczyć do MOPS potwierdzenie odbioru decyzji
Wypłacone
a decyzje dostalas???? przelewem dostalas kase??? bo ja wczoraj otrzymałam decyzje ale kasy nadal brak
Ciekawe od czego zalezy kolejność wyplat. Tez skladalam osobiście 4.04 ale nadal brak i decyzji i pieniedzy.
Dlaczego minusujecie osobę ktora juz otrzymala pieniadze bo nie rozumiem?
Polska
Przelew bankowy spółdzielczy. Wniosek skladalam 01.04. O 7.00. Osobiście. Decyzji jeszcze nie mam.
ja tez juz otrzymałam kase przed chwila skladane 01 04 2016
Potwierdzam. 500+ Działa.
I my dostalismy dzisiaj i przelew i decyzje poczta
I po co te nerwy :)
składałam przez PeKaO 24 ,1 kwietnia i nie mam nawet potwierdzenia z MOPS ...
ja się dowiedziałam że to zależy od tego że jak się składało tylko na drugie dziecko to jest szybko ale jak na pierwsze i drugie to wtedy trwa dłużej bo muszą to poprzeliczać
Potwierdzam dzisiaj pieniążki pojawiły się na koncie
Płacąąą!!!, gaś pan papierosa, dzisiaj kasa wjechała na konto, tylko nie wiem po co potwierdzenie odebrania decyzji trzeba oddać do MOPS-u? żeby biurwy miały co robić?
Przelew przyszedł.
A czy dostal juz ktos kto pobiera takze rodzinne?
U mnie także kasa na koncie
tak ja dostałam na 1 i 2 dziecko wczoraj przelew
Przyszlo razem z rodzinnym czy osobno?
rodzinne przyszlo przedwczoraj a wczoraj 500+
No właśnie tez przedwczoraj dostałam rodzinne a miało być dzisiaj. Ale 500+ nie dostałam jeszcze
a decyzje dostalas??? bo ja przedwczoraj otrzymałam....
Nie. Decyzji tez nie mam
a czy dostał ktoś kto samotnie wychowuje dziecko a jego dochód nie przekracza 800 zł?