Zdecydowanie polecam Pana Lucjana Niepsuja lub jego syna. Mają kancelarię w bloku na przeciwko sądu. Korzystałem kilkakrotnie z ich usług i zawsze wszystko OK.
Oj musisz się mieć na baczności.
Bo np. kupisz działkę i tym samym aktem podarujesz ją np. dziecku, to jeden cię skasuje za zakup i darowiznę jedną opłatą, a drugi mimo, że to jeden akt, skasuje cię dwa razy od tej samej wartości. Oddzielnie za zakup i drugi raz za darowiznę.
Witam, czy osoby, które miały do czynienia z notariuszami mogą się wypowiedzieć kogo polecacie, kogo nie, kto najdroższy a kto najtańszy? Jakieś rady?
Zdecydowanie polecam Pana Lucjana Niepsuja lub jego syna. Mają kancelarię w bloku na przeciwko sądu. Korzystałem kilkakrotnie z ich usług i zawsze wszystko OK.
Polecam Pan Sławomira Skibe ul. Piłsudskiego - bardzo dobry i rzetelny Notariusz
Ja również podpisuje się pod Kancelarią Pana Lucjana Niepsuja i jego syna
W/w są drodzy według mnie. Interesuje was ktoś na miejscu czy może być na przykład z Suchej Beskidzkiej?
Skawina rynek. Tam jest notariusz duzo tańszy niż w Myślenicach....
Planujemy zakup działki pod Krakowem. Moglibyście polecić jakiegoś notariusza u którego można byłoby to sfinalizować?
Oj musisz się mieć na baczności.
Bo np. kupisz działkę i tym samym aktem podarujesz ją np. dziecku, to jeden cię skasuje za zakup i darowiznę jedną opłatą, a drugi mimo, że to jeden akt, skasuje cię dwa razy od tej samej wartości. Oddzielnie za zakup i drugi raz za darowiznę.
hej, notariusze w myslenicach mają ceny z kosmosu!! w Krakowie za tą samą rzecz płaci się 50% mniej
W Krakowie jest świetna Anna Zegadłowicz. Z Myślenic nie miałbyś daleko.
Ulakulowicz też słyszałem o niej sporo dobrego. A nie masz kogoś bliżej?
Dzień dobry,
czy poleci ktoś dobrego i niedrogiego notariusza w Myślenicach? Chodzi o kupno domu w rynku wtórnego.
jakie terminy ma Pan Skiba ?
Czy korzystał ktoś z usług Pani Notariusz Moniki Uszyńskiej?
Ja. Wszystko przebiegło sprawnie :)
Dziękuję :) przez telefon wydawała się sensowną i konkretną osobą, ale warto zapytać o opinię. Czasem pozory mylą ;-)
[cytat=Marcin88] Sam zadajesz pytanie i sam sobie odpowiadasz.