O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
Mam pytanie...Gdzie w Myślenicach znajdują się sklepy z artykułami dziecięcymi tj. wózki, łóżeczka, ubranka itp. Proszę o pomoc.
?
Galeria dekada jest tam świat dziecka. Nowa galeria Myślenicach jest tam Abakus który ma artykuły dziecięce( nie wszystkie ) Wózek kupowałam nad rynkiem polecam;)) Łóżeczka widziałam na runku
Na dolnym przedmieściu jest sklep z artykułami dla dzieci. Ich ofertę z żoną znaleźliśmy w internecie i naprawdę mogę polecić.
Posiadam sporo ubranek dla chłopca w róznych rozmiarach od 56 cm do 74 cm pytania na priv:)
Junior -jak się jedzie na Kraków to jest chyba ul. Sobieskiego ale nie jestem pewna drugi fajny jest w Dekadzie od strony busów
Dziękuję serdecznie za informację
Mam pytanie...Gdzie w Myślenicach znajdują się sklepy z artykułami dziecięcymi tj. wózki, łóżeczka, ubranka itp. Proszę o pomoc.
?
Galeria dekada jest tam świat dziecka.
Nowa galeria Myślenicach jest tam Abakus który ma artykuły dziecięce( nie wszystkie )
Wózek kupowałam nad rynkiem polecam;))
Łóżeczka widziałam na runku
Na dolnym przedmieściu jest sklep z artykułami dla dzieci. Ich ofertę z żoną znaleźliśmy w internecie i naprawdę mogę polecić.
Posiadam sporo ubranek dla chłopca w róznych rozmiarach od 56 cm do 74 cm pytania na priv:)
Junior -jak się jedzie na Kraków to jest chyba ul. Sobieskiego ale nie jestem pewna
drugi fajny jest w Dekadzie od strony busów
Dziękuję serdecznie za informację