Forum » Myślenice

Margaret - co to było?

• 3 lip 2016

Nie dość , że spóźniła się 30 min to na dodatek śpiewała 20 min, kończyła niby że burza a gdzie grzmiało? owszem błyskało się ale daleko, mogła się nie spóźniać !, ciekawe ile wzięła za takie bełkotanie w połowie jeszcze nie swoich kawałków.

60 4 Cytuj
  • 3 lip 2016

Ochrona tej niby gwiazdy potrafi ino gazem po oczach walic xd

41 6 Cytuj
  • 3 lip 2016

To po co zapraszaliście tą pseudo gwiazdę ? Kto to w ogóle jest ?

44 5 Cytuj
  • 3 lip 2016

słaby koncert

39 3 Cytuj
  • 3 lip 2016

Czy ona się tu sama pchała? Był przecież wielki plebiscyt na gwiazdy Dni Myślenic. Jakie gusty i poziom kultury muzycznej, takie - pożal się Boże - "gwiazdy". Ja nie głosowałam, nie wybierałam, więc nie zabieram głosu w sprawie poziomu występu i zachowania idolki.

35 4 Cytuj
  • 3 lip 2016

Czego się spodziewać - zaprosili sztuczną panienkę bez głosu, i talentu to czego oczekiwać - ale najważniejsze że gimbaza się tym jara - więc będzie dobrze. Ciekaw jestem jakby brzmiała bez tych efektów.

35 4 Cytuj
  • 5 lip 2016

Strasznie mało wiecie o całej sytuacji. To nie ona sama zrezygnowała z koncertu tylko technik jej kazał skończyć bo był za mocny wiatr. Nie jest jej winą że tak postawili scenę. A spóźniła się bo przeciągnęło się coś na lotnisku. Ale przecież najlepiej napisać to co się zobaczyło z daleka, niedokładnie. Btw, koncert był dobry, na żywo piękny wokal ale jako osoba prywatnie chyba nie za bardzo..

7 35 Cytuj
  • 6 lip 2016

Wiem jaka była sytuacja ze sceną, a spóźnienie mogło być z różnych powodów. Chodziło mi raczej o poziom jaki reprezentuje.

10 1 Cytuj
  • 6 lip 2016
    Takaja napisał/a:

. Btw, koncert był dobry, na żywo piękny wokal ale jako osoba prywatnie chyba nie za bardzo..

Ta kobieta nie ma w ogóle głosu, posłuchaj jej kawałków w tv - brzmią mega sztucznie, a na żywo .... wystarczy obejrzeć/ posłuchać jakiś jej koncert w tv, bez playbacku nie da się słuchać, pragnę zaznaczyć tylko że Margaret wcale nie wygrała plebiscytu na DM wygrał je z tego co pamiętam Bednarek ???, propozycje na "Gwiazdy wieczoru" były bardzo słabe mam nadzieję że w przyszłym roku włodarze bardziej się postarają, a później wezmą sobie do serca to co mieszkańcy wybiorą bo w przeciwnym razie po co robić jakieś głosowanie ?

18 5 Cytuj
  • 6 lip 2016

zenek tylko zenek

16 4 Cytuj
  • 6 lip 2016
    seba napisał/a:

Ta kobieta nie ma w ogóle głosu, posłuchaj jej kawałków w tv - brzmią mega sztucznie, a na żywo .... wystarczy obejrzeć/ posłuchać jakiś jej koncert w tv, bez playbacku nie da się słuchać, pragnę zaznaczyć tylko że Margaret wcale nie wygrała plebiscytu na DM wygrał je z tego co pamiętam Bednarek ???, propozycje na "Gwiazdy wieczoru" były bardzo słabe mam nadzieję że w przyszłym roku włodarze bardziej się postarają, a później wezmą sobie do serca to co mieszkańcy wybiorą bo w przeciwnym razie po co robić jakieś głosowanie ?

Masz 100% racji. Oglądałem koncert jubileuszowy KOMBII i występ zaproszonych 'gwiazd' a wśród nich Margaret. Proszę obejrzeć i posłuchać. K O S Z M A R !
    Myślę, że organista z Alberta przy niej to prawdziwy talent

21 1 Cytuj
  • 6 lip 2016

Dla mnie to nie jest muzyka, efekty dźwiękowe i playback. Jak ktoś jest ciekaw to jest jej występ w szansie na sukces. Moim zdaniem muzyka umarła w latach 90 wraz ze spadkiem popularności rocka. Kto dziś pamieta Mandaryne? Za pare lat zapomnimy o Margaret a prawdziwe legendy jak Dire Straits, Pink Floyd, Rolling Stones itd będą znane w kolejnym stuleciu. Koncerty bylych członków jak i tribute bandow zawsze maja pełną sale a są dzieci młodzież i starsi. Szkoda sobie zawracać głowę jakaś Margaret!!!

19 3 Cytuj
  • 6 lip 2016

Bardzo wiele osób ma swój gust kolego marcinmce, jednemu będzie się podobać disco-polo, drugiemu rock, a trzeciemu pop. Dla mnie zespoły rockowe które wymieniłeś w ogóle nie istnieją, gdyż słucham głównie austriackiego folku. Ktoś komu naprawdę podobała się dawniej muzyka mandaryny zapewne dalej jej słucha. A muzyka umiera gdyż coraz więcej zwłaszcza młodych osób wręcz nie ma swojego gustu muzycznego, słuchają tego co aktualnie jest "na czasie", bądź tego co większość.

5 7 Cytuj
  • 6 lip 2016

Każdy ma swój gust i tego nie neguje. Dla Ciebie ważny jest folk. Nie słucham ale doceniam Twój gust muzyczny. Disco polo pewnie każdy słuchał, ale dla mie jak ktoś słucha tylko disco to reprezentuje nim swój poziom. Nie ukrywamy ze disco polo jak większość obecnie popularnej muzyki rozrywkowej nie reprezentuje sobą żadnych walorów muzycznych jak i lirycznych.

6 4 Cytuj
  • 6 lip 2016

Lepszy taki występ niż jakiegoś zenka srenka z dupo polo !

4 15 Cytuj
  • Marek 6 lip 2016

kolejny watek ze stekaniem "jakie to bylo ujowe" :D...

9 4 Cytuj

Odpowiedz