Rok 2027 listopad Gazeta Myślenicka i Sedno jako jedno pismo /miesiąc temu połączyły siły/ na pierwszej stronie donoszą , para myśleniczan Leokadia Pająk i Leopold Mintaj skonstruowanym w garażu statkiem kosmicznym lecą w podróż poślubną do koła galaktyki. Tak samo realne.
jest rok 2929 dalin wygrywa FINAŁ LIGI MISTRZÓW UEFA
Po pasjonującym meczu pokonał wielki w ostatnim 100-leciu niepokonany SKALNIK TRZEMEŚNIA to 101 trofeum w 2000letniej historii PZPN!!!
Mocny tekst: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7632978,Jutro_zaplonie_olimpijski_znicz__Krakow_2026.html
Rok 2027 listopad Gazeta Myślenicka i Sedno jako jedno pismo /miesiąc temu połączyły siły/ na pierwszej stronie donoszą , para myśleniczan Leokadia Pająk i Leopold Mintaj skonstruowanym w garażu statkiem kosmicznym lecą w podróż poślubną do koła galaktyki. Tak samo realne.
rok 2028 ja sie ucze, studenci nie piją a kobiety są z natury cnotliwe
ale pomarzyć można.........
to samo czytałem i słyszałem przed euro 2012
jest rok 2929 dalin wygrywa FINAŁ LIGI MISTRZÓW UEFA
Po pasjonującym meczu pokonał wielki w ostatnim 100-leciu niepokonany SKALNIK TRZEMEŚNIA to 101 trofeum w 2000letniej historii PZPN!!!
Przecież w 2012 ma być koniec świata , więc co wy tam skrobiecie o tak dalekiej przyszłości ludziska.. ;)
Kurcze to już nie daleko do końca świata. Ciekawe jak będzie wyglądał nasz koniec:)