Hej. Macie jakieś informacje dotyczące nowej inwestycji w Myślenicach koło MDK chodzi o apartamentowiec Trójkąt. Jakie cent za m2 oraz kiedy mieszkania będą dostępne? Może jakaś strona internetowa z informacjami
Ogólnie w Myslenicach z mieszkaniami jest nie ciekawie. Wysokie ceny za mały metraż.
Być może im więcej mieszkań tym będzie taniej - zobaczymy
Pytanie gdzie je budować?, a te co je budują lokalni deweloperzy, to też za tanie nie są...
O tym, że niektóre były budowane bez pozwolenia na budowę, to już nawet nie wspominam, bo wszyscy o tym wiedzą...
Hej. Macie jakieś informacje dotyczące nowej inwestycji w Myślenicach koło MDK chodzi o apartamentowiec Trójkąt. Jakie cent za m2 oraz kiedy mieszkania będą dostępne? Może jakaś strona internetowa z informacjami
Podbijam, wiele tam się dzieje ale ciężko o jakąkolwiek informację. Akurat jestem na etapie zakupu mieszkania.
Ja jestem na etapie sprzedaży. ;-)
Witam, również szukam jakiś informacji na temat nowo budowanego trójkąta. Gdyby ktoś miał jakieś info bardzo proszę o podzielenie się :)
W życiu bym się do blokowiska zlokalizowanego w takim miejscu nie wprowadził.
Najbardziej ruchliwa ulica w mieście!
Jak bym nie miał gdzie mieszkać to bym się nie zastanawiał. W Krakowie jest jeszcze ciszej bo tramwaje jeżdżą, a ludzie jakoś żyją....
P.S. Jak coś to moja oferta jeszcze nie wygasła, a miejsce mniej ruchliwe... ;-)
A ja właśnie szukam mieszkania do zakupu. Pablo, można więcej informacji prosić o mieszkaniu? Jaki metraż? Jaka cena?
Tu masz więcej: http://ogloszenia.miasto-info.pl/mieszkania/37973,sprzedam-mieszkanie-3-pokojowe-na-osiedlu-tysiaclecia-ii.html
Zapraszam do kontaktu. :-)
Ogólnie w Myslenicach z mieszkaniami jest nie ciekawie. Wysokie ceny za mały metraż.
Być może im więcej mieszkań tym będzie taniej - zobaczymy
Pytanie gdzie je budować?, a te co je budują lokalni deweloperzy, to też za tanie nie są...
O tym, że niektóre były budowane bez pozwolenia na budowę, to już nawet nie wspominam, bo wszyscy o tym wiedzą...