Pan Sala przyjmuje na ul.Szpitalnej 8. Tel.691 763 439.Sama pare razy korzystałam z jego usług i zawsze pomógł w różnych schorzeniach.Naprawde polecam!
Wraz z wiosną mówicie panowie goście?
Nie podoba się Wam konkurencja?
Sztaudynger napisał fraszkę na wiosenną "gorącość":
"Na wiosnę dzieją się takie bziczki
pękają pączki i staniczki".
Wam także coś pękło? Wiecie chociaż co???
Ja też nie na temat !!! Najwyższa pora aby administrator pomyślał o tym aby możliwość pisania mieli tylko zarejestrowani forumowicze. Wtedy zwykła hołota nie będzie wypisywała podobnych rzeczy. Dawno to już postulowałem!!!
gdzie dokładnie jest jego gabinet mógł by ktoś pomoc i jakby miał ktoś nr komorkowy do kontaktu na pw bym prosił...
Pan Sala przyjmuje na ul.Szpitalnej 8. Tel.691 763 439.Sama pare razy korzystałam z jego usług i zawsze pomógł w różnych schorzeniach.Naprawde polecam!
W Trzemeśni w ośrodku zdrowia 721221047 pani Biel M i pan Kucała M
jednak adzygmunt to ćwierć mózg...
Chlopie widzisz jakie jest pytanie?
Adzygmunt to bezmózgowiec ;)
Zgadzam się z przedmówcami, adzymunt chyba wraz z wiosną traci oliwy w głowie...
Pan Zdzich napisze tak do czech Panów z powyrzy:
samiście młoty a na dodatek prymitywne hamstwo.
pozdrawiam
Zdzichó
A Ty, Ździchu, NIEUK do potęgi n'tej !!
I do tego lizus MO jakich mało :D
Wraz z wiosną mówicie panowie goście?
Nie podoba się Wam konkurencja?
Sztaudynger napisał fraszkę na wiosenną "gorącość":
"Na wiosnę dzieją się takie bziczki
pękają pączki i staniczki".
Wam także coś pękło? Wiecie chociaż co???
Ja też nie na temat !!! Najwyższa pora aby administrator pomyślał o tym aby możliwość pisania mieli tylko zarejestrowani forumowicze. Wtedy zwykła hołota nie będzie wypisywała podobnych rzeczy. Dawno to już postulowałem!!!
Zenek, dzięki, dzięki... do tej pory jakoś nikt mnie do tej "zwykłej hołoty" nie zaliczył.
Zenek nie TY jeden. Toczyliśmy już małą batalie na ten temat, ale redakcja jest nieugięta.
Jakby się chłopy wzięły do roboty to by żadnego masażysty nie trza było.