Znam dobrego mechanika, w Stróży dolnej, obok Konika mają firmę, nie są tani ale robią wszystko jak należy.
Firma nazywa się , Pasja-Team TC-Serwis. A do napraw, tuningu itd najlepiej udać się do faceta o imieniu Tomek.
Witam,
Potrzebuję fachowca, który włączy mi światła do jazdy dziennej w mojej Skodzinie. Nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że bez VCDS'a się nie obejdzie. Bardzo proszę o jakieś namiary w okolicach Myślenic.
Witam, klima mi słabo chłodzi, lekko śmierdzi, szyby parują. Auto 2 letnie, opel.
Jakie warsztaty polecacie żeby zrobili mi z klima?
Sprawdzenie czynnika, szczelności, wymiana oleju sprężarki oraz filtry.
Potrzebuje żeby ktoś to dokładnie i sumiennie sprawdził, odgrzybił, a nie jakieś popsikanie w kabinie odświeżaczem i tyle.
Mój mechanik wysłał mnie tam do diagnozy i chłopaki zrobili bezproblemowo. Podejrzewam, że to co u ciebie jest problemem, to pewnie nieszczelność w układzie. Generalnie ja byłem zadowolony. Ale warto popytać jeszcze innych...
Ja z pewnością bym tam pojechał. Mają wszystko co potrzeba i wiedzą jak się tym posługiwać. ;-)
Mam dwa pytania:
-czy oprogramowanie jest legalne?
-czy wystawia paragon fiskalny/fakturę vat
trzeba uważać na niektórych kibiców z wisły bo mogą donosić?
Mechanicy z Ogrodowej w Myślenicach są dobrymi mechanikami . Jedyny problem ceny z kosmosu!!!!!! Taniej można zrobić tą samą usterkę na autoryzowanym serwisie w Krakowie.
Znam dobrego mechanika, w Stróży dolnej, obok Konika mają firmę, nie są tani ale robią wszystko jak należy.
Firma nazywa się , Pasja-Team TC-Serwis. A do napraw, tuningu itd najlepiej udać się do faceta o imieniu Tomek.
Łukasz Kania na ul. K. Wielkiego
Poszukuje dobrego mechanika z okolic Myślenic, który zna się na volvo.
Witam kogo polecacie do konserwacji podwozia?
Mamy jednego przystojniaka w Strozy,co powinien tanio zrobić.Moge załatwić namiary :)
Witam,
Potrzebuję fachowca, który włączy mi światła do jazdy dziennej w mojej Skodzinie. Nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że bez VCDS'a się nie obejdzie. Bardzo proszę o jakieś namiary w okolicach Myślenic.
Pozdrawiam Marek
Witam, klima mi słabo chłodzi, lekko śmierdzi, szyby parują. Auto 2 letnie, opel.
Jakie warsztaty polecacie żeby zrobili mi z klima?
Sprawdzenie czynnika, szczelności, wymiana oleju sprężarki oraz filtry.
Potrzebuje żeby ktoś to dokładnie i sumiennie sprawdził, odgrzybił, a nie jakieś popsikanie w kabinie odświeżaczem i tyle.
Poradzicie jakiś warsztat?
W myslenicach nie, ale w Krakowie firma Elcar. To gość który zajmuje się tylko klimatyzacją.
Chyba nie jest tak źle. Na górnym przedmieściu ul. 3-go Maja.
Tu jest link: https://www.google.pl/maps/@49.8315751,19.913303,3a,68.3y,118.64h,86.74t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbOYa3NvpPnNkkcUR6ND5vw!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl
Mój mechanik wysłał mnie tam do diagnozy i chłopaki zrobili bezproblemowo. Podejrzewam, że to co u ciebie jest problemem, to pewnie nieszczelność w układzie. Generalnie ja byłem zadowolony. Ale warto popytać jeszcze innych...
Ja z pewnością bym tam pojechał. Mają wszystko co potrzeba i wiedzą jak się tym posługiwać. ;-)
Poszukuję dobrego fachowca, który potrafi dobrze wykonać konserwację podwozia w osobówce. Macie jakiś sprawdzonych? Proszę o namiary.
Też jestem zainteresowany namiarem. Mało kto teraz chce to robić. Jedyna osoba, o której słyszałem to blacharz w okolicy dolnego jazu na zarabiu
witam szukam dobrego mechanika ktory zrobi remont silnika w fordzie focus
Mam dwa pytania:
-czy oprogramowanie jest legalne?
-czy wystawia paragon fiskalny/fakturę vat
trzeba uważać na niektórych kibiców z wisły bo mogą donosić?
Dobrzy fachowcy tylko nie wydają paragonów ani faktur.
tylko Wiśniewscy Droginia
Mechanicy z Ogrodowej w Myślenicach są dobrymi mechanikami . Jedyny problem ceny z kosmosu!!!!!! Taniej można zrobić tą samą usterkę na autoryzowanym serwisie w Krakowie.
Czy w Myślenicach bądź okolicy jest ktoś godny polecenia kto robi konserwacje podwozia?
Witam. Czy w Myślenicach lub okolicy znajdę warsztat zajmujący się zawieszeniem pneumatycznym?