1.5% to jest niestety tylko biała woda. Krowy nie dawały nisko procentowych i jacy ludzie byli zdrowi. Gdzie te czasy kiedy piło sie mleko "prawie" prosto od krowy.
Jako prawdziwy Polak, katolik, menel i rasista wolę spędzać wakacje na swojskiej Marysi, wy se jedźcie na swoje gayparty czy europride na Kubie czy z Kubą (a fe)
Nie miałbym nic przeciw by były rude i by beczały: och mamo, mamo!
"Już szron na głowie, i nie to zdrowie", a w głowie?
"Dziś prawdziwych" ... rudych już nie ma...
Jacyś chętni? W terminie 24-31.07.10!
ja wszystko robie zeby sie jednak znalezc na tych wakacjach. eeeee bedzie biba
ile kuba kosztuje teraz w lipcu to chyba drogo..:/ co nie???
Nie tanio sam przelot sporo kosztuje. Nie byłem, ale Kubę chętnie bym zobaczył, może AW wrzucisz wiecej szczegółów.
"A mnie się marzy kurna chata, tarara" ... na Kubie!
ja moge
No tak skoro Fidel może, to Ty też.
Musze być! obowiązkowa impreza! lepsze od DM.
[quote=obajt]Musze być! obowiązkowa impreza! lepsze od DM.[/quote]
z Kubą jedziecie?:D
W sumie tanio wyjdzie, dojazd (dojście) na swój koszt, to niedaleko, nocleg darmowy, po uprzednim zdaniu wpisowego w wysokości 1l na 24 h.
Kubańska gorączka i wszytko jasne. Może uda się zorganizować tanie linie, np. drewnianym tragacem śp. dziadka. Ten 1L, to może być łaciate 2%?
Proponuje z Biedronki 1.5% będzie taniej a o ile zdrowiej!
1.5% to jest niestety tylko biała woda. Krowy nie dawały nisko procentowych i jacy ludzie byli zdrowi. Gdzie te czasy kiedy piło sie mleko "prawie" prosto od krowy.
Jako prawdziwy Polak, katolik, menel i rasista wolę spędzać wakacje na swojskiej Marysi, wy se jedźcie na swoje gayparty czy europride na Kubie czy z Kubą (a fe)
Wg zasady: "lato spędzę w górach z kuzynkami, z których zejdę dopiero jesienią!"?
Ad, czy Twoje kuzynki są rude;)?
Lub....czy przypadkiem głośno nie beczą, o tak beee, beeeee
Nie miałbym nic przeciw by były rude i by beczały: och mamo, mamo!
"Już szron na głowie, i nie to zdrowie", a w głowie?
"Dziś prawdziwych" ... rudych już nie ma...
ADZ zapewniam, są. ;)
Ja także jestem tego pewien. ale tylko w stosunku do kocurów, a psik!
Wyjątek potwierdza regułę!
007 pamiętam historie z rudą, to się musiało źle skończyć. Gubiła za dużo włosów, że sobie pozwolę na tą małą niewinną metaforę;)
Wracając do tematu wakacji, znalazłem krótki filmik o pewnej fascynującej trasie, zwłaszcza na wycieczkę autobusem ;)
http://www.youtube.com/v/0EZkq_pj1mU&rel=0&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=pl_PL&feature=player_embedded&fs=1
No fajnie, ale tak myślę że na pewne trasy autobusy powinny mieć zakaz wjazdu.
Zdecydowanie bezpieczniej jest pojechać przegubowcem do Borzęty.
A na Kubę...rżnąć w tartak?
I jak się udała wycieczka, są jakieś pamiątki dla forumowiczów, może chociaż... jakieś zdjęcia.