super że na cały wątek jest jeden namiar ;) ja przeszukałam google i nic jeden instalator ogłasza się na cały powiat.! Jakby pan Andrzej był zajęty prosze podzućcie kilka jeszcze namiarów bo akurat muszę zrobić CO więc z góry dzięki za namiary kogo polecacie :)
No i super teraz mam przynajmniej jakiś wybór moge podzwonić i popytać o terminy :) wielkie dzieki i oczywiście nadal kolejne namiery mile widziane bo jestem osobą która lubi porównać kilka ofert zanim jakąś wybierze :)
i do "mieszkańca46" w bvloku nr 4? ale na osiedlu czy jakieś ulicy bo bloki w myślenicach to zdaje się też słowackiego, reja, mickiewicza ;)
Czy ma ktoś namiary na jakiegoś hydraulika w Myślenicach?
A koniecznie w myślenicach??
acha i czy ma być tani czy ma być dobry :)
Niekoniecznie w Myślenicach. I tani i dobry :)
Żaden hydraulik nie jest tani , a już na pewno nie ten dobry!!! :P
a chodzi Ci o hydrualika z prawdziwego zdarzenia? Czy moze po prostu dobrego kochanka, gdy meza nie ma?:D
Ja polecam Pana Bogdana Węgrzyna z polanki, produkuje piece na ekogroszek stasznie ekonomicznie, a instalacje CO jak zrobi to jest fest
super że na cały wątek jest jeden namiar ;) ja przeszukałam google i nic jeden instalator ogłasza się na cały powiat.! Jakby pan Andrzej był zajęty prosze podzućcie kilka jeszcze namiarów bo akurat muszę zrobić CO więc z góry dzięki za namiary kogo polecacie :)
ja polecam pana franka hydraulika. znalezc go mozna w bloku nr 4. firma re mad czy cos takiego.naprawde solidny i dobry hydraulik
No i super teraz mam przynajmniej jakiś wybór moge podzwonić i popytać o terminy :) wielkie dzieki i oczywiście nadal kolejne namiery mile widziane bo jestem osobą która lubi porównać kilka ofert zanim jakąś wybierze :)
i do "mieszkańca46" w bvloku nr 4? ale na osiedlu czy jakieś ulicy bo bloki w myślenicach to zdaje się też słowackiego, reja, mickiewicza ;)
Ja polecam i to bardzo Pana Bogdana z Polanki, zajmuje się Hydrauliką i produkuje Piece na Eko-groszek z Podajnikiem. SUPER FACHOWIEC i tani :)
JA POLECAM kRZYSZTOFA Z BYSINY
Odsświeżam temat bo ostatni wpis sprzed 11 lat...