Nocny atak spamera na to niewinne forum.
Nie jedz kiełbasy , bo Ci się będzie krasnalu tak odbijało, że spadnie Ci czapka na oczy i wpadniesz do oczka wodnego pełnego sztucznych kaczek.
Nie rozumiem pocisku na młodego użytkownika forum.
Sam jestem świeżo upieczonym mieszkańcem myslenic, dokładnie to jeszcze troszke mieszkam w kobielnikach ale zaraz bede mieszkał w myslenicach i podobnie jak kolega mam mnóstwo pytań odnosnie Myślenic np, kiłbasa- czy wędzonka spełnia wymogi sanitarne? Czy lepiej kupować w "polskich smakach" we wiśniowej?
Nie polecam wędzonki. Czasami zdarza mi się jadąc obok, poczuć zapach z tego zakładu, który powala.
Jeśli ta firma nie potrafi się zająć odpadami, to nie sądzę, aby potrafiła wyprodukować coś co nadaje się do spożycia...
A kiełbasę wiejską najlepiej kupić na wsi, i oczywiście od kogoś pewnego, wtedy nie odbija się jak Cygnusowi ;)
Jak w temacie. Lepsza z Wędzonki czy od prywatnego producenta?
Nocny atak spamera na to niewinne forum.
Nie jedz kiełbasy , bo Ci się będzie krasnalu tak odbijało, że spadnie Ci czapka na oczy i wpadniesz do oczka wodnego pełnego sztucznych kaczek.
a może lubię kiełbasę i chciałbym się dowiedzieć gdzie kupować?
Tylko stetryczałe zgredy mogą się tutaj wypowiadać? Twój żart jest tak misterny, jak konstrukcje fizyczne młodego Marcina!
Nie rozumiem pocisku na młodego użytkownika forum.
Sam jestem świeżo upieczonym mieszkańcem myslenic, dokładnie to jeszcze troszke mieszkam w kobielnikach ale zaraz bede mieszkał w myslenicach i podobnie jak kolega mam mnóstwo pytań odnosnie Myślenic np, kiłbasa- czy wędzonka spełnia wymogi sanitarne? Czy lepiej kupować w "polskich smakach" we wiśniowej?
A jesteś głodny, przepraszam nie pomogę w kwestii kiełbasy, ale jak będziesz szukał masła to też załóż temat na pewno Ci doradzę.
przepraszam! Myślałem, że kiełbasa to jakaś regionalna potrawa! Niech moderator (jeśli może) przeniesie to do właściwego tematu!
Masła nie szukam, bo przywiozłem ze sobą z Mazur!
www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DqNiBPvZA4hc&ei=gk9iTIyiNs-aOOeYtJYK&usg=AFQjCNEsKLVmYgoJZvMC0gCQnn6XrEYH7Q&sig2=NyPHVqCiMxcYXWlU14T1cA" target="_blank" rel="nofollow">http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CB8QFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DqNiBPvZA4hc&ei=gk9iTIyiNs-aOOeYtJYK&usg=AFQjCNEsKLVmYgoJZvMC0gCQnn6XrEYH7Q&sig2=NyPHVqCiMxcYXWlU14T1cA>
A ja myślałem, że z Mazur przywozi eis córkę rybaka!
A Ty - proza życia, masło!
Nie polecam wędzonki. Czasami zdarza mi się jadąc obok, poczuć zapach z tego zakładu, który powala.
Jeśli ta firma nie potrafi się zająć odpadami, to nie sądzę, aby potrafiła wyprodukować coś co nadaje się do spożycia...
A kiełbasę wiejską najlepiej kupić na wsi, i oczywiście od kogoś pewnego, wtedy nie odbija się jak Cygnusowi ;)
pozdrawiam
Jeżeli się nie odbija to znaczy że słabo przyprawiona. Dobry ser śmierdzi, po dobrej kiełbasie sie odbija....taka konsumencka teoria;)
bardzo dobrą kiełbaske wiejska maja w sklepie w Droginni... polecam. :)