O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
wiem że to nie miejsce na takie tematy ale czy Ktoś Coś Wie na temat krążących "gruszek" z Myślenic do Dobczyc? Krążą dziś aż dziw bierze bo niedziela,święto. jak coś wiecie to piszcie!
ksgrzes skoro mają opóźnienia w terminach to pracują w niedzielę, żadna nowość.
a już myślałem że tama przecieka:-,
płyte leje
leje z nieba na płyte! to sie zgodze!
Czyżby ściągali Strażaków do sprzątania Zarabia, biedne chłopy do wszystkiego muszą być w pogotowiu, a jeszcze ludziska utyskują .
JUŻ WIEM ZACZYNAJĄ BUDOWĘ OBWODNICY W DOBCZYCAH ZALEWALI WCZORAJ BETONEM+ WODA Z RABY ICH ZALEWAŁA ALE JAK TERMINY TO TERMINY UWIJAJĄ SIĘ CHŁOPY
witam czy słyszał ktos może o zamieszkach na DALINIE w tamta niedzielę?????
Calineczko nic ciekawego się nie działo gówniarze troszkę wypiły i krzyczały sobie.
oooo, jakaś poważniejsza akcja na Dalinie?
Była jakaś ustawka?
wiem że to nie miejsce na takie tematy ale czy Ktoś Coś Wie na temat krążących "gruszek" z Myślenic do Dobczyc? Krążą dziś aż dziw bierze bo niedziela,święto. jak coś wiecie to piszcie!
ksgrzes skoro mają opóźnienia w terminach to pracują w niedzielę, żadna nowość.
a już myślałem że tama przecieka:-,
płyte leje
leje z nieba na płyte! to sie zgodze!
Czyżby ściągali Strażaków do sprzątania Zarabia, biedne chłopy do wszystkiego muszą być w pogotowiu, a jeszcze ludziska utyskują .
JUŻ WIEM ZACZYNAJĄ BUDOWĘ OBWODNICY W DOBCZYCAH ZALEWALI WCZORAJ BETONEM+ WODA Z RABY ICH ZALEWAŁA ALE JAK TERMINY TO TERMINY UWIJAJĄ SIĘ CHŁOPY
witam
czy słyszał ktos może o zamieszkach na DALINIE w tamta niedzielę?????
Calineczko nic ciekawego się nie działo gówniarze troszkę wypiły i krzyczały sobie.
oooo, jakaś poważniejsza akcja na Dalinie?
Była jakaś ustawka?