informuje ze jabłka staniały do 30gr byłem dziś w raciechowicach i oddawałem także radze sie śpieszyć ten kto jeszcze coś ma bo mogą jeszcze spaść w dół
Potwierdzam to o czym pisze jabcok, tj. ceny jabłek spadają bardzo szybko. Skontaktowałem się ze skupem przy ul. Sienkiewicza (wystarczyło google :-D) i obecnie płacą 28gr/kg. Czynne do 18stej.
Gdyby ktoś potrzebował, to podaje dane kontaktowe:
Też oddawałem we czwartek jabłka na polance za 2gr/kg ale w skupie powiedzieli mi, że tymbark na razie nie skupuje dlatego takie ceny i że pod koniec września na pewno będą kupować to jabłka będą po 40gr\\kg albo więcej.
mam pytanko wie ktoś czy w polance dalej skupują jabłka ?? jak tak to po ile ?? Jeśli ma ktoś do nich numer telefonu to bardzo proszę na priv
A jeśli są jakieś inne miejsca bardzo proszę o info
Mam pytanie .
W którym miejscu jest skup jabłek w Raciechowicach?
Może ktoś ma nr. telefonu do nich?
Z góry dziękuje za informacje.
Droga na Łapanów pierwszy skręt w prawo, mijając po lewej wjazd na cmentarz.
Jola Ścisłowicz napisał/a:
mam pytanko wie ktoś czy w polance dalej skupują jabłka ?? jak tak to po ile ?? Jeśli ma ktoś do nich numer telefonu to bardzo proszę na priv
artolinski napisał/a:Mam pytanie .
Z góry dziękuje za informacje.Droga na Łapanów pierwszy skręt w prawo, mijając po lewej wjazd na cmentarz.Jola Ścisłowicz napisał/a:mam pytanko wie ktoś czy w polance dalej skupują jabłka ?? jak tak to po ile ?? Jeśli ma ktoś do nich numer telefonu to bardzo proszę na priv
A jeśli są jakieś inne miejsca bardzo proszę o infoul. 3 Maja 96, wczoraj były po 45 groszy
A nie wiesz czasem czy jutro mają czynne i w jakich godzinach?
Chodzi mi o ten skup na 3 maja.
Mają dobrą cenę,Raciechowice płacą 0,39zł
[quote=gość: jabłka] a ma ktoś nr telefonu tam na polankę do tej hurtowni co skupują jabłka ? [/quote]
Podbijam, też potrzebuje. Chciałbym wiedzieć w jakich godzinach mają otwarte i jaka cena.
informuje ze jabłka staniały do 30gr byłem dziś w raciechowicach i oddawałem także radze sie śpieszyć ten kto jeszcze coś ma bo mogą jeszcze spaść w dół
[quote=gość: re,mis] [/quote]
[quote=gość: jabcok] [/quote]
Potwierdzam to o czym pisze jabcok, tj. ceny jabłek spadają bardzo szybko. Skontaktowałem się ze skupem przy ul. Sienkiewicza (wystarczyło google :-D) i obecnie płacą 28gr/kg. Czynne do 18stej.
Gdyby ktoś potrzebował, to podaje dane kontaktowe:
spytaj się Marka ksywka jabłoń :)
Też oddawałem we czwartek jabłka na polance za 2gr/kg ale w skupie powiedzieli mi, że tymbark na razie nie skupuje dlatego takie ceny i że pod koniec września na pewno będą kupować to jabłka będą po 40gr\\kg albo więcej.
* 28gr/kg
nie jestem pewny i chce sie zapytać czy jabłka staniały do 20gr?
tak staniały ale jeszcze wcześnie więc myślę że jabłko pójdzie w górę
Mam pytanie .
Z góry dziękuje za informacje.
ul. 3 Maja 96, wczoraj były po 45 groszy
tam jak jest skręt na mierzeń w lewo koło szkoły jedziesz 200m do góry to jest chyba gs
A nie wiesz czasem czy jutro mają czynne i w jakich godzinach?
Chodzi mi o ten skup na 3 maja.
Mają dobrą cenę,Raciechowice płacą 0,39zł
Ktoś w tym roku będzie skupował jabłka?
Witam czy orientuje się ktoś gdzie jest skup jabłek w myślenicach ??
Skup jabłek jest na Sienkiewicza 36, początek Polanki.
Po ile stoi sprzedaz jablek?
Teraz to wszędzie marnie płacą na poziomie kilkunastu groszy za kilogram ponieważ Tymbark tak obniżył cenę .
Putin nieźle płaci