witam ciekawi mnie jaki będzie tegoroczny sezon, były takie czasu że w momencie zarobiłem na naprawdę dobry pc, cena za kilo była chyba wtedy po 80 groszy, przy takiej cenie naprawdę można zarobić, jadnek były też takie lata po 5 groszy za kg więc nie opłacało się zbierać. Jak tylko otworzą skupy to piszcie forumowicze ile dają za kilo w waszych okolicach...
Uważaj nie jedź po tym!
W Trzemeśni ktoś miał 3.6 i przeżył, ale stracił prawo jazdy, czyli? będzie jeździł bez niego!
Chciałbym znać chociaż inicjały!
ja tam wiem że jak nerwówa to nie tylko w sejmie ale wszędzie bańka idzie.....prawdziwi faceci tak mają a cioty.....jedynie mogą .....to co mogą -pozostawiam do oceny:) obiektywnym
na wysokosci baru u szwagra, po drugiej strony Bysinki (jakby jadac na Grzebieniowke) stal w sobote jakis facet ptzy wadze i wazyl jablka. Tam zawsze byl skup. moze tam warto sprawdzic ?
ja wiem o skupach w skrzydlnej i raciechowicach początkowa cena to było 40gr potem spadło na 38gr aktualnie teraz dokładnie nie wiem właśnie sam teraz strzepuje jabłka i bede sie z nimi wybierał do skupu tylko właśnie nie wiem gdzie lepiej płacą
witam ciekawi mnie jaki będzie tegoroczny sezon, były takie czasu że w momencie zarobiłem na naprawdę dobry pc, cena za kilo była chyba wtedy po 80 groszy, przy takiej cenie naprawdę można zarobić, jadnek były też takie lata po 5 groszy za kg więc nie opłacało się zbierać. Jak tylko otworzą skupy to piszcie forumowicze ile dają za kilo w waszych okolicach...
przyda się tez informacja odnośnie samych skupów tych jabłek, gdzie można oddać i na jakich warunkach (transport,cena).
dokładnie kasa może wisieć na drzewach to zależy tylko jaki sezon będzie pod względem ceny
Najtańsze w tym roku będą 'łatasówki'
Chyba z racji spadku popularności..
łatasówki na pewno będą w cenie szczególnie dla koncernów alkoholowych,
są wywieszone ogłoszenia o skupie przy ulicy sienkiewicza wie ktoś może jaka jest teraz tam cena i czy bedzie sie zmieniać
A gdzie te cudowne oczęta? Cenzura działa?
A jest w tym roku gdzieś skup jabłek ?
Wiecie co jem sobie jabłko:)
Uważaj nie jedź po tym!
W Trzemeśni ktoś miał 3.6 i przeżył, ale stracił prawo jazdy, czyli? będzie jeździł bez niego!
Chciałbym znać chociaż inicjały!
A tak na poważnie może ktoś odpowie bo wielu jest zainteresowanych.
dzisiaj---44grosze za kiloogram 600 metrow za kosciolem
za cmentarzem oczywiscie
pardon--oczywiscie za cmentarzem
cmentarzem w polance ma się rozumiec?
Apropos jabłek
http://wiadomosci.wp.pl/gid,13711021,title,Skandal-w-sejmie-Molestowanie-alkohol-i,gpage,14,img,13715662,galeria.html
ja tam wiem że jak nerwówa to nie tylko w sejmie ale wszędzie bańka idzie.....prawdziwi faceci tak mają a cioty.....jedynie mogą .....to co mogą -pozostawiam do oceny:) obiektywnym
mógłby ktos napisać w których miejscach w myślenicach i okolicach sa skupy i gdzie najlepiej skupic?
na wysokosci baru u szwagra, po drugiej strony Bysinki (jakby jadac na Grzebieniowke) stal w sobote jakis facet ptzy wadze i wazyl jablka. Tam zawsze byl skup. moze tam warto sprawdzic ?
a w tym roku skupy są w okolicach Myślenic lub w samych Myślenicach??
właśnie skupuje ktoś?
po ile
ja wiem o skupach w skrzydlnej i raciechowicach początkowa cena to było 40gr potem spadło na 38gr aktualnie teraz dokładnie nie wiem właśnie sam teraz strzepuje jabłka i bede sie z nimi wybierał do skupu tylko właśnie nie wiem gdzie lepiej płacą
na polance widziałem napis skup jabłek
a ma ktoś nr telefonu tam na polankę do tej hurtowni co skupują jabłka ?