Komplet dokumentów znajdziesz pod adresem:
Wpisz w Google UMiG Myślenice, wyszukaj po prawej stronie BIP Po lewej stronie znajdziesz "wyszukaj" wpisz: plan rewitalizacji Myślenic i masz komplet dokumentów tzn od 2003 roku do 2013.
Też szukałam i nie ma go w całości co jest nie fajne. Jest po kawałku na stronie Myślenic i przez pół godziny go ściągałam, teraz trza skleić w jednego pdfa. Nie wiem w czym urząd ma problem, żeby normalnie jednego pdf załączyć w całości na stronie. Nie jest przecież duże - ok. 12 MB. Potrzebuję go do pracy naukowej, dokumenty normalnie są wszędzie w całości, a tu taka zabawa, takie dziubanie :/
Nie wiem dlaczego nie mogę skopiowac skrótu do dokumentu którego szukacie.
Wpiszcie w google
Plan rozwoju lokalnego Myślenic o powinno sie Wam otworzyć.
Chciałem zalinkować mnie sie nie udało!
Mam z roku 2007 duże fragmenty mojego postu ze starego forum. Mógłbym przesłac na priv.
adzygmunt - chodziło o Lokalny Program Rewitalizacji a nie Plan Rozwoju Lokalnego, dwa różne dokumenty.
Program rewitalizacji i inne dokumenty takie jak studium, wiadamo już pięknie zostały zamieszczone na stronie urzędu. Muszę pochwalić urzędników z działu promocji UMIG, na zapytania mailowe bardzo pomocnie i szybko odpowiadają i pomagają !
Witam,
Chciałbym zapytać gdzie mogę ściągnąć "Lokalny Program Rewitalizacji
miasta Myślenice".
Na stronach www.myslenice.pl takiego dokumentu nie ma.
Czy ktoś na forum posiada ten program w wersji elektronicznej ?
Pozdrawiam
Komplet dokumentów znajdziesz pod adresem:
Wpisz w Google UMiG Myślenice, wyszukaj po prawej stronie BIP Po lewej stronie znajdziesz "wyszukaj" wpisz: plan rewitalizacji Myślenic i masz komplet dokumentów tzn od 2003 roku do 2013.
dzięki za odpowiedź, ale na BIPie tego nie ma ://
Ja znalazłem! dziwne, może coś inaczej pokręciłem. Spróbuje jeszcze raz w wolnej chwili.
Nie ma tam tego na 100%, są tylko uchwały.
Zamykam temat, dogadałem się z działem promocji UMiG, są gotowi przesłać mi to na płycie :)
Pzdr.
Też szukałam i nie ma go w całości co jest nie fajne. Jest po kawałku na stronie Myślenic i przez pół godziny go ściągałam, teraz trza skleić w jednego pdfa. Nie wiem w czym urząd ma problem, żeby normalnie jednego pdf załączyć w całości na stronie. Nie jest przecież duże - ok. 12 MB. Potrzebuję go do pracy naukowej, dokumenty normalnie są wszędzie w całości, a tu taka zabawa, takie dziubanie :/
A czemu zamiast strony tytułowej jest wykaz klubów sportowych? Ktoś sobie przyspał wkładając to do neta chyba.. :) ech ci urzędnicy...
Nie wiem dlaczego nie mogę skopiowac skrótu do dokumentu którego szukacie.
Wpiszcie w google
Plan rozwoju lokalnego Myślenic o powinno sie Wam otworzyć.
Chciałem zalinkować mnie sie nie udało!
Mam z roku 2007 duże fragmenty mojego postu ze starego forum. Mógłbym przesłac na priv.
adzygmunt - chodziło o Lokalny Program Rewitalizacji a nie Plan Rozwoju Lokalnego, dwa różne dokumenty.
Program rewitalizacji i inne dokumenty takie jak studium, wiadamo już pięknie zostały zamieszczone na stronie urzędu. Muszę pochwalić urzędników z działu promocji UMIG, na zapytania mailowe bardzo pomocnie i szybko odpowiadają i pomagają !