Ja powiem tak ;) zakupiłam kilka rzeczy z serii Japan Style jednak zawsze jest małe ale co do zakupionych przedmiotów , otóż odbiegają one duzoo od prezentowanych na zdjeciach , szwy sa krzywo przeszywane , niedociągnięcia co do kroju i jakosc materiału beznadziejna....cena rewelacyjna to jeden plus a drugi że rzeczy te sa oryginalne
Jednak ja wole dołożyć troszkę kasy i kupić coś innego :)
Znam osobę które zajmuje się zawodowo Japan Style i miałam okazje uczestniczyć w jednym dniu jej pracy i nie polecam tych ciuchów. Całkiem inne niż na zdjęciu ponieważ są to ubrania odgapione od oryginału.Rozmiary dla osób noszących S, małe M. odradzam wszystkim!
Japan style- Jak kupować... czy kupować
Bardzo fajne rzeczy aczykolwiek małe rozmiery strasznie.
Co masz na myśli pisząc aczykolwiek małe rozmiery strasznie. ?
kupiłem Toyote nie żałuje
ta elektronika coraz mniejsza i te walkmeny takie małe
Ludkowie mali to i rozmiary małe.
wszystko mają małe nawet siusiu?
to tak jak POLACY:P
[quote=celineczka]to tak jak POLACY:P[/quote]
a skąd wiesz?
Ja powiem tak ;) zakupiłam kilka rzeczy z serii Japan Style jednak zawsze jest małe ale co do zakupionych przedmiotów , otóż odbiegają one duzoo od prezentowanych na zdjeciach , szwy sa krzywo przeszywane , niedociągnięcia co do kroju i jakosc materiału beznadziejna....cena rewelacyjna to jeden plus a drugi że rzeczy te sa oryginalne
Jednak ja wole dołożyć troszkę kasy i kupić coś innego :)
Znam osobę które zajmuje się zawodowo Japan Style i miałam okazje uczestniczyć w jednym dniu jej pracy i nie polecam tych ciuchów. Całkiem inne niż na zdjęciu ponieważ są to ubrania odgapione od oryginału.Rozmiary dla osób noszących S, małe M. odradzam wszystkim!
[quote=celineczka]to tak jak POLACY:P[/quote]
Dobre, dobre. Musieliśmy sie dopasować do Polek, ewolucja na nas to wymusiła.