Witam,
podpowiedzcie mi proszę gdzie znajdują się bazary czy targowiska w okolicach Myślenic ?
Wiem, że jedno jest w Myślenicach - niedaleko steku i działa w poniedziałki i w piątki.
Interesują mnie okolice np. w promieniu ok.20km.
W Sułkowicach jest nowy dośc duży plac targowy. Jarmarki we wtorki i soboty. Plac znajduje sie na początku Sułkowic (na tzw. Zielonej) jadąc od Myslenic przez Rudnik.
Poza tym Kalwaria Zebrzydowska - tam jarmarki są bodajże w czwartki.
[quote=Mako84] W Sułkowicach jest nowy dośc duży plac targowy. Jarmarki we wtorki i soboty. Plac znajduje sie na początku Sułkowic (na tzw. Zielonej) jadąc od Myslenic przez Rudnik.
Poza tym Kalwaria Zebrzydowska - tam jarmarki są bodajże w czwartki. [/quote]
[quote=kikonia1] Witam,
podpowiedzcie mi proszę gdzie znajdują się bazary czy targowiska w okolicach Myślenic ?
Wiem, że jedno jest w Myślenicach - niedaleko steku i działa w poniedziałki i w piątki.
Interesują mnie okolice np. w promieniu ok.20km. [/quote]
Jak wskazuje PYTANIE zawarte w poście temat dotyczy OKOLIC a nie samych Myślenic więc powinien znaleźć się tu; http://forum.miasto-info.pl/okolice/
Witam,
Interesują mnie okolice np. w promieniu ok.20km.
W Sułkowicach jest nowy dośc duży plac targowy. Jarmarki we wtorki i soboty. Plac znajduje sie na początku Sułkowic (na tzw. Zielonej) jadąc od Myslenic przez Rudnik.
Poza tym Kalwaria Zebrzydowska - tam jarmarki są bodajże w czwartki.
[quote=Mako84] W Sułkowicach jest nowy dośc duży plac targowy. Jarmarki we wtorki i soboty. Plac znajduje sie na początku Sułkowic (na tzw. Zielonej) jadąc od Myslenic przez Rudnik.
Poza tym Kalwaria Zebrzydowska - tam jarmarki są bodajże w czwartki. [/quote]
Kalwaria - środa !!!
Mszana - wtorek !!!!
[quote=kikonia1] Witam,
Interesują mnie okolice np. w promieniu ok.20km. [/quote]
Jak wskazuje PYTANIE zawarte w poście temat dotyczy OKOLIC a nie samych Myślenic więc powinien znaleźć się tu; http://forum.miasto-info.pl/okolice/
M007, to niech admin przeniesie wątek i po problemie :P
Dziwne, M007 nie obarczył winą za niewłaściwe umiejscowienie tematu burmistrza.
Odpuścił??? Niemożliwe.
A we Wisniowej?
dziękuję wszystkim :)
pozdrawiam i miłego dnia :)