Miałem tego posta napisać... dwa miesiące temu, ale stwierdziłem... wyjdę na idiotę...
Ale ostatnio tyle się mówi o dronach, balonach... że napiszę.
Mniej więcej od marca co dzień wieczorem idąc na spacer... widziałem drona w okolicach mniej wiecej Myślenice w kierunku Trzemeśni i tamtych okolic - krążący. Widać było mocne światło, co raczej oznacza, nie taki malutki dronik...
Kiedyś widziałem jak ten obiekt dość wysoko się wzbił... widząc samolot przelatujący.
Innym razem... poleciał gdzieś w kierunku zapory - co świadczy o sporym zasięgu.
Czy ktoś widział ten obiekt?
Czy wie może co to za cudo tak sobie lata w naszej okolicy?
Dodam, że od tygodnia go nie widzę...
A wcześniej był co dziennie wieczorem.
Miałem tego posta napisać... dwa miesiące temu, ale stwierdziłem... wyjdę na idiotę...
Ale ostatnio tyle się mówi o dronach, balonach... że napiszę.
Mniej więcej od marca co dzień wieczorem idąc na spacer... widziałem drona w okolicach mniej wiecej Myślenice w kierunku Trzemeśni i tamtych okolic - krążący. Widać było mocne światło, co raczej oznacza, nie taki malutki dronik...
Kiedyś widziałem jak ten obiekt dość wysoko się wzbił... widząc samolot przelatujący.
Innym razem... poleciał gdzieś w kierunku zapory - co świadczy o sporym zasięgu.
Czy ktoś widział ten obiekt?
Czy wie może co to za cudo tak sobie lata w naszej okolicy?
Dodam, że od tygodnia go nie widzę...
A wcześniej był co dziennie wieczorem.
Jak pojawi się kolejny raz... spróbuję nagrać...
Też go widziałem ze dwa miesiące temu nad Myślenicami
To nasz kochany burmiś poszukuje ognisk buntu i krytyki naszej najjaśniejszej partii PiS.
Ostatnio go nie widzę...