Ostatnio zaczęło mnie nurtować pytanie... Co można zobaczyć nie wyjeżdżając z Myślenic więcej niż 10-15km. Chodzi mi o jak najodleglejsze miejsca, szczyty gór itp.
Jak na razie udało mi się sprawdzić Tatry z Chełmu (od Łomnicy do Jaworowego, później włazi Luboń i dalej od Wysokiej do Starobociańskiego) a także Skrzyczne i okolice
z Krzyszkowic - Krywań, Babią Górę, Hrobaczą Łąkę (Koło Bielska) i Pilsko.
Znacie jeszcze jakieś inne ciekawe miejscówki, z których można coś zobaczyć?
Na granicy Pcimia a Węglówki leśna droga na Suchą Polanę Piękny widok na Babią Górę To więcej niż 15 km ale warto zwłaszcza nad ranem po udanym ognisku
Ostatnio zaczęło mnie nurtować pytanie... Co można zobaczyć nie wyjeżdżając z Myślenic więcej niż 10-15km. Chodzi mi o jak najodleglejsze miejsca, szczyty gór itp.
Jak na razie udało mi się sprawdzić Tatry z Chełmu (od Łomnicy do Jaworowego, później włazi Luboń i dalej od Wysokiej do Starobociańskiego) a także Skrzyczne i okolice
z Krzyszkowic - Krywań, Babią Górę, Hrobaczą Łąkę (Koło Bielska) i Pilsko.
Znacie jeszcze jakieś inne ciekawe miejscówki, z których można coś zobaczyć?
http://forum.miasto-info.pl/fotografia/178,wasze-zdjecia-myslenic-i-okolic.html
Tutaj masz większy wgląd.
W innych działach jest także sporo materiału. Mam "odwalić robotę" poszukiwawczą za Ciebie?
z tego co wiem bo mieszkam w okolicy gory migilan to przy dobrej pogodzie z mogilan nawet z zakopianki widac tatry w dobrej okazalosci, widok piekny
Na granicy Pcimia a Węglówki leśna droga na Suchą Polanę Piękny widok na Babią Górę To więcej niż 15 km ale warto zwłaszcza nad ranem po udanym ognisku