potrzebuje dojechac do Myslenic ..i czy dało by sie tak aby np wysiasc na takim przystanku w Krakowie aby busy jechały prosto do Myślenic? z góry dziękuje ...
1. Wsiadasz w Krzeszowicach do busa jadącego do Krakowa.
2. Dojeżdżasz busem do ul. Ogrodowej w Krakowie - zaraz przy Galerii Krakowskiej.\\
3. Idziesz prosto z ulicy ogrodowej na ulicę Pawią - tą przy Galerii.
4. Busy odjeżdżają z przystanku autobusowego przy ul. Pawiej
5. Piszę tam "Stąd odjeżdżają busy do Myślenic"
6. W dzień powszedni busy jadą co 7 minut.
Przede wszystkim luz mam, udzieliłem pełnej, w miare obrazowej i merytorycznej odpowiedzi. Jak masz jakiś problem z moimi wypowiedziami to masz problem Ty, nie ja. Jak trzeba mogę wrzucić zdjęcia rozkładów jazdy, tu na forum, bo mam takowe. Niezaspokojony robi sobie jaja, w weekendy srednio co 20 minut i takze z dojazdem nie ma problemu:)
potrzebuje dojechac do Myslenic ..i czy dało by sie tak aby np wysiasc na takim przystanku w Krakowie aby busy jechały prosto do Myślenic? z góry dziękuje ...
O rany Boskie...
1. Wsiadasz w Krzeszowicach do busa jadącego do Krakowa.
2. Dojeżdżasz busem do ul. Ogrodowej w Krakowie - zaraz przy Galerii Krakowskiej.\\
3. Idziesz prosto z ulicy ogrodowej na ulicę Pawią - tą przy Galerii.
4. Busy odjeżdżają z przystanku autobusowego przy ul. Pawiej
5. Piszę tam "Stąd odjeżdżają busy do Myślenic"
6. W dzień powszedni busy jadą co 7 minut.
dzięki wielkie! pozdrawiam:)
W weekendy co 3,5 godziny
Studentt trochę luzu.Gość zadał pytanie bo może nie pochodzi z tej okolicy a Ty wielce zbulwersowany. To świadczy o myśleniczanach!!!
Przede wszystkim luz mam, udzieliłem pełnej, w miare obrazowej i merytorycznej odpowiedzi. Jak masz jakiś problem z moimi wypowiedziami to masz problem Ty, nie ja. Jak trzeba mogę wrzucić zdjęcia rozkładów jazdy, tu na forum, bo mam takowe. Niezaspokojony robi sobie jaja, w weekendy srednio co 20 minut i takze z dojazdem nie ma problemu:)
A macie mocie jakiś tel do tego przedsiębiorstwa? Bo zastanawiam się jak będą jeździć 1. stycznia...