O miejscowościach sąsiadującymi z Myślenicami
czy w schronisku na Kudłaczach organizowane są w zimie jakieś imprezy?? Może sylwester??
Czasami są organizowane jakieś wieczorki poetyckie, albo jakieś spotkania przy gitarze itp. z tego co wiem... a co do sylwestra, to nie mam pojęcia. Ale myślę, że raczej nie :)
w zimie jest chyba zamkniete.
Imprezuje często tam każdy, o każdej porze roku, kto tam dotrze.
A czy problemem jest zadzwonić do Gospodarza i zapytać? Na stronie schroniska jest tel. kontaktowy
[quote=KSENON] w zimie jest chyba zamkniete. [/quote] Otwarte jest cały rok. Sylwester również jest organizowany 250zł od osoby
2 lutego miało być święcenie gromnic ale się nie odbyło bo woda święcona zamarzła.Przeniesiono na 15 sierpnia
czy w schronisku na Kudłaczach organizowane są w zimie jakieś imprezy?? Może sylwester??
Czasami są organizowane jakieś wieczorki poetyckie, albo jakieś spotkania przy gitarze itp. z tego co wiem... a co do sylwestra, to nie mam pojęcia. Ale myślę, że raczej nie :)
w zimie jest chyba zamkniete.
Imprezuje często tam każdy, o każdej porze roku, kto tam dotrze.
A czy problemem jest zadzwonić do Gospodarza i zapytać? Na stronie schroniska jest tel. kontaktowy
[quote=KSENON] w zimie jest chyba zamkniete. [/quote]
Otwarte jest cały rok. Sylwester również jest organizowany 250zł od osoby
2 lutego miało być święcenie gromnic ale się nie odbyło bo woda święcona zamarzła.Przeniesiono na 15 sierpnia