obiło mi się coś o uszy apropos tego morderstwa podobno zamordowano dwie osoby jena dziewczynę i jednego młodego mężczyznę. Podobnbo ma coś to wspólnego z wycinaniem narządów.
hey jak już otworzył ktoś temat Dobczyc to co słychać w grill-barze "RONDO" ? bo z własnego doświadczenia wiem że parę miesięcy temu było tam fajnie, można było sie wybawić ale nie wiem czy dalej warto sie tam wybrać gdyż są sprzeczne informacje :)
Jak długo Redakcja będzie tolerować antagonizmy między ludźmi? Chcecie, żeby o mysleniczanach mówiono, że to prymitywy i chamy?
Usuńcie w końcu ten temat!
Myśleniczanin czy nie lepiej na forum wylewać swoje złości niż w realu?
Patrząc na Dobczyce można mieć powody do frustracji ale trudno oni też glosują w wyborach ale widocznie kierują się innymi zmysłami niż myśleniczanie?
Rondo całkiem ok i nie wiem kiedy tam byłeś, że mówisz, że mało ludzi :) Od czasu do czasu tam bywam i ludzi naprawdę sporo, muzyka różna od disco polo po pop i klubową.
Ale ogólnie jest ok :)
Co tam ciekawego słychać ...
przyjedz to zobaczysz...
Czy w Dobczycach kozy kują?
tego to nie wiem ale bardzo śmieszne ha ha ....a apropo słyszeliście może o morderstwie jakie miało mieć miejsce w ostatnich dniach w dobczycach...
... słyszeliśmy ale o UFO w Myślenicach
Znam kilku ludzi z koziarowa i powiem wam że są dziwni
nie twierdze ze tak nie jest /doś że małe to beznadzieja...
obiło mi się coś o uszy apropos tego morderstwa podobno zamordowano dwie osoby jena dziewczynę i jednego młodego mężczyznę. Podobnbo ma coś to wspólnego z wycinaniem narządów.
ja też o tym słyszałam tylko to ponoć az4 osoby strach pomyśleć zeby dla narządów takie rzeczy robić może to jakaś bujda i mam nadzieje że tak jest
Temat do zamknięcia!
tex, coś Ci się pomyliło. Jeśli już, to powinieneś napisać potomkami Tatarów czy Turków są Dobczyczanie.
Wyszło Ci takie małe qui pro quo!
oj te wiejskie legendy
hey jak już otworzył ktoś temat Dobczyc to co słychać w grill-barze "RONDO" ? bo z własnego doświadczenia wiem że parę miesięcy temu było tam fajnie, można było sie wybawić ale nie wiem czy dalej warto sie tam wybrać gdyż są sprzeczne informacje :)
zabili ich ale uciekli
no napewno szybcy byli a zamek czynny można go zwiedzać................................
a czy ta knajpa na rynku chyba u maxa jest jeszcze
max jest jest:P
a tama nie puszcza ??? a dyrektora tamy nie zamkneli ze tych ponizej zamoczyl ??? a ten most "znikąd donikąd"juz otwarli ???
Jak długo Redakcja będzie tolerować antagonizmy między ludźmi? Chcecie, żeby o mysleniczanach mówiono, że to prymitywy i chamy?
Usuńcie w końcu ten temat!
wez przestań nikt tak nie twierdzi,,chcę zapytać czy wycieczki sa puszczane do fabryki cukierków [wawel] a każdy ma prawo pisać co w tym złego ....
Myśleniczanin czy nie lepiej na forum wylewać swoje złości niż w realu?
Patrząc na Dobczyce można mieć powody do frustracji ale trudno oni też glosują w wyborach ale widocznie kierują się innymi zmysłami niż myśleniczanie?
czy wiecie może coś o barze [rondo] jak tam jes t z góry dziękuje....
do bani w tym barze rondo mało ludzi i słaba muza a na końcu bijatyki bez sensu lepiej uderzyć dalej na prawdziwą dyskotekę
Rondo całkiem ok i nie wiem kiedy tam byłeś, że mówisz, że mało ludzi :) Od czasu do czasu tam bywam i ludzi naprawdę sporo, muzyka różna od disco polo po pop i klubową.
Ale ogólnie jest ok :)
może rzeczywiście się zmieniło musze tam wpaść jak tak muwisz ze jest ok