Agulec wstęp za free pływać można chyba na własną odpowiedzialność.
Są kajaki i rowerki wodne rowerek 12 zł za pół godz trochę drogo;/
Jest także sklepik jedzonko bardzo dobre:)
Wstęp i parking nad zalewem jest za darmo!:)
Wodę wymieniają 2,3 razy w sezonie,poza sezonem woda jest spuszczana więc o syfie i brudzie nie ma mowy!!! Sa też kosze na śmieci ludzie jeśli wiecie co to jest:) Fajnie oświetlone nocą-pomost i scieżki,można usiąśc na ławeczkach lub w knajpce przy muzyce:) plac zabaw dla najmłodszych zaraz koło zalewu:) Polecam! chociaż oczywiście n ie ma jakiegoś szczególnego szału ale miło i ładnie:) w każdym badz razie jedyne takie miejsce w Sułkowicach!:/:)
Czy ktoś był nad zalewem w Sułkowicach ?
Jakie wrażenia, można tam pływać?
Ile kosztuje wstęp i parking?
ja byłam mi się podoba zalew trochę mały jest ale tak to ogólnie fajnie. z tego co wiem ale mogę się mylić wstęp i parking bezpłatny
Dziękuje za odpowiedź
Agulec wstęp za free pływać można chyba na własną odpowiedzialność.
Są kajaki i rowerki wodne rowerek 12 zł za pół godz trochę drogo;/
Jest także sklepik jedzonko bardzo dobre:)
a plaża czysta i ładna czy syf ??
Wokoło jest trawa na razie czysto;)przynajmniej jak ja byłam:)
nie ma to jak REKLAMA. ŻAŁOSNE
jaka tu widzisz reklamę? po prostu ludzie którzy już tam byli, odpowiadają na zadane pytanie czy warto się tam wybrać :)
gościu ogarnij sie
Wstęp i parking nad zalewem jest za darmo!:)
Wodę wymieniają 2,3 razy w sezonie,poza sezonem woda jest spuszczana więc o syfie i brudzie nie ma mowy!!! Sa też kosze na śmieci ludzie jeśli wiecie co to jest:) Fajnie oświetlone nocą-pomost i scieżki,można usiąśc na ławeczkach lub w knajpce przy muzyce:) plac zabaw dla najmłodszych zaraz koło zalewu:) Polecam! chociaż oczywiście n ie ma jakiegoś szczególnego szału ale miło i ładnie:) w każdym badz razie jedyne takie miejsce w Sułkowicach!:/:)